Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό ζήτησε ο Ζίμπαρτς ενόψει των πλέι οφ!

Αυτό ζήτησε ο Ζίμπαρτς ενόψει των πλέι οφ!
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 - 16:26

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού είναι σε… άλλο επίπεδο! Ο Μάρτινς Ζίμπαρτς δουλεύει από την αρχή της σεζόν με τις παίκτριές του και έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα σύνολο το οποίο κυριαρχεί στο παρκέ. Ένα σύνολο το οποίο και στην Ευρώπη έπαιξε στα ίσια τις πολύ δυνατές αντιπάλους του και κατάφερε να πάει μακριά.

Και όμως, αυτή η ομάδα παίρνει βελτίωση! Και δεν το λέμε εμείς, αλλά Ο ΙΔΙΟΣ ο Μάρτινς Ζίμπαρτς. Απέναντι στην εικόνα της ομάδας του, ο κόουτς του Θρύλου θέλει να δει μία ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ και για αυτό παλεύει, μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις. Ο στόχος είναι, τώρα, το πρωτάθλημα και εκεί επικεντρώνεται ο Θρύλος.

«Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και τα ματς του Final-4, έχουμε ξεκινήσει ήδη από χθες την προετοιμασία μας για το πρωτάθλημα και έχουμε εστιάσει στον αντίπαλο μας στα ημιτελικά, την ομάδα των Χανίων. Έχουμε αναλύσει τα παιχνίδια του Κυπέλλου και τις αθλήτριες του αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο σε άμυνα και επίθεση», ήταν τα λόγια του Μάρτινς Ζίμπαρτς, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης, με τα Χανιά.

Διαβάστε επίσης