Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλο ματς έβλεπε ο βόθρος!

Άλλο ματς έβλεπε ο βόθρος!
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022 - 00:27

Εντάξει κάπου μπορούμε να πούμε ότι τους καταλαβαίνουμε, για 24 ώρες είχαν εξαφανιστεί, αφού η χθεσινή ημέρα ήταν μαρτυρική για αυτούς (και σήμερα λίγη ώρα μετά τον 1ο τελικό του μπάσκετ γυναικών έχουν ανεβάσει ήδη 7 άρθρα!).

Από τη μια πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα, από την άλλη πρόκριση στο Final 4 της Euroleague, κάπου έψαχναν να ξεσπάσουν από τον πόνο τους. Έχασε ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό στις γυναίκες στο ΣΕΦ και εμφανίστηκε ο βόθρος, αυτή είναι η αλήθεια...

Έτσι είπαν να γράψουν και κάτι. Να τα πάρουμε όμως με τη σειρά για να καταλάβετε τα παπαγαλάκια τι γράφουν και πόσο σανό πουλάνε. Η προσπάθεια τους να παρουσιαστούν σε κάτι καλύτεροι από τον Ολυμπιακό πηγαίνοντας την κουβέντα στον κόσμο συνεχίζεται.

Προσέξτε τώρα, οι τσακωμένοι με την αλήθεια γράφουν ότι βρέθηκαν με το ζόρι 150 άτομα σήμερα ΣΕΦ! Και μπορεί η βλακεία να είναι ανίκητη, αλλά τα ψέμματα για τη δημιουργία εντυπώσεων δεν μπορούν να μένουν αναπάντητα! 150 άτομα, σανοπώληδες ήταν μόνο όσοι κάθισαν στην κερκίδα που δείχνει η κάμερα της τηλεόρασης και τα οποία μπορούν να μετρηθούν ένα ένα! Όπως μπορούν να μετρηθούν και όσοι δεν μετράει ο βόθρος και για τους οποίους υπάρχουν οι σχετικές φωτογραφίες που ξεβρακώνουν τη φθηνή προπαγάνδα.

Λαλάκηδες της… δημοσιογραφίας σήμερα στο γηπέδο βρέθηκαν 400 φίλαθλοι περίπου. Όσοι δηλαδή πάνε πάνω κάτω στις στρούγκες σας (μόνο με τον Ολυμπιακό) και φαίνονται γεμάτες. Από την θύρα των VIP, πέρασαν 250 άτομα και κάθισαν στην κερκίδα των επισήμων και στα κόρτ σιτ, τα οποία να σας πληροφορήσουμε ότι είναι χωρητικότητας 350 θεατών.

Εσείς μετρήστε τους 150 σε ένα αχανές γήπεδο, που φαίνονται στην τηλεοπτική κάλυψη και εμείς είμαστε εδώ να σας ξεφτιλίσουμε με φωτογραφίες από όλο το γήπεδο, μετρώντας έναν έναν όσους πήγαν σήμερα στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός επέλεξε για την καλύτερη προβολή του αθλήματος την κεντρική σάλα, δεν…κρύφτηκε όπως κάνει ο Παναθηναϊκός στη στρούγκα της Λεωφόρου.

Πάμε τώρα και στη διαιτησία αφού ο πράσινος οργανισμός προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα ενόψει της συνέχειας. Από την πρώτη στιγμή ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει την αντικατάσταση της Τσαρούχα και το γιατί το είδαν όλοι στον αγώνα.

Έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε και τι γίνεται γιατί αυτοί μιλούν για τη διαιτησία. Ο Παναθηναϊκός ο οποίος παίζει με μόλις 5 βασικές, γιατί έδιωξαν και τη μια αμερικανίδα. Αυτές λοιπόν οι 5 βασικές έβγαλαν το πρώτο ημίχρονο με μόλις 4 φάουλ όλες μαζί! Και αυτά τα φάουλ ήταν σε 3 παίκτριες, οπότε ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος μπορούσε να έχει όλες τις βασικές του παίκτριες στο παρκέ λες και δεν έπαιζαν καθόλου άμυνα! 2 φάουλ η Χατζηνικολάου και από 1 η Ριντ και η Λύμουρα. Χολμς και Φιντζεραλντ που είχαν παίξει από 15 λεπτά δεν είχαν χρεωθεί ούτε με ένα φάουλ μέχρι την ανάπαυλα!

Αλλά εντάξει είναι λογικό να νομίζουν ότι τους αδίκησε η διαιτησία, τόσα χρόνια με τον Φάρο έκαναν τα δικά τους και είχαν συνηθίσει αλλιώς... Επιπλέον να μας που τι για τη διαιτησία; Που η Τσαρούχα ξανά έκανε τα δικά της. Πέρσι έβγαλε έξω από το γήπεδο έναν φίλαθλο επειδή της είχε δείξει το 4-1 στα φάουλ και τώρα έκανε ολόκληρη φασαρία δίνοντας δικαίωμα να λένε για επίθεση στον πάγκο του Παναθηναϊκού! Γεγονός που δεν συνέβη ποτέ!

Ποια είναι η πραγματικότητα; Ότι η κυρία Τσαρούχα, ζήτησε από τον κομισάριο να απομακρυνθούν τα άτομα που βρίσκονταν απέναντι από τον πράσινο πάγκο, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν δέχθηκε επίθεση! Και η αλήθεια είναι ότι δεν την έχουμε δει να δείχνει την ίδια ευαισθησία στη στρούγκα της Λεωφόρου. Την ίδια ώρα που ανεχόταν τις παίκτριες του Παναθηναϊκού να είναι όρθιες και να ειρωνεύονται τον κόσμο με χειροκροτήματα και άλλα τέτοια, ανοίγοντας διάλογο!

Εμείς είμαστε σίγουροι ότι από τον Ολυμπιακό δεν θα επιτρέψουν ούτε θα ανεχθούν ανάλογα φαινόμενα με τα σημερινά! Η πραγματικότητα ξεφτίλισε για μια ακόμη φορά το βόθρο και εμείς είμαστε εδώ και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.

Για την ώρα ο Θρύλος ετοιμάζεται να πάει στη Λεωφόρο και να τους δείξει ποια ομάδα είναι η καλύτερη, όπως το έχει κάνει μέχρι τώρα σε όλη τη χρονιά...

Διαβάστε επίσης

Δε βρίσκει λύσεις

Δε βρίσκει λύσεις

Συνεχίζει ο Ολυμπιακός την κακή του άμυνα και να μην μπορεί να βγάλει εύκολο καλάθι...