Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έληξε παιδιά, φτάνει με τις βολές

Έληξε παιδιά, φτάνει με τις βολές
Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 - 10:49

Η φάση θύμισε… βαθύ «φάρο». Θύμισε… «ώθηση», όπως τη ζήσαμε για χρόνια και χρόνια στο μπάσκετ… «Ώθηση» προς μία κατεύθυνση. Μόνο. Και πάντα. Να τους ενημερώσουμε, εάν δεν το γνωρίζουν, ότι ο δεύτερος τελικός του Ολυμπιακού, με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, έληξε. Ας σταματήσουν για να σουτάρουν βολές πια… Φτάνει.

Με φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού, σε ΚΑΘΕ επαφή, από τη μία πλευρά, αλλά ποτέ από την άλλη. Με την τρομερή προστασία των διαιτητών στις 5 βασικές παίκτριες, τις οποίες έχει όλες και όλες ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ του. Με τα μισά από τα βήματα της Ριντ να μη δίνονται και να μετατρέπονται ξανά σε φάουλ υπέρ της. Το στόρι ήταν σχεδόν ίδιο με εκείνο του πρώτου τελικού, στο ΣΕΦ.

Είναι στ’ αλήθεια εξωπραγματικό αυτό το 29-9 στις βολές υπέρ του Παναθηναϊκού. Είναι πραγματικά σοκαριστικό. Και γίνεται συστηματικά… Θύμισε βαθύ «φάρο» όπως είπαμε. Τότε που το αγαπημένο παιδί, με τις έξι σφυρίχτρες στο πέτο, πήγαινε στις βολές για… κακοσμία των αντιπάλων του. Κάτι τέτοιο έγινε και χθες στο κλειστό της Λεωφόρου. Αλλά το φάουλ στη Νικολοπούλου, στο 1:51, που θα μπορούσε να κλείσει το ματς και να δώσει στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να το διεκδικήσει, έγινε… κλέψιμο.

Κωμωδία…

Διαβάστε επίσης