Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για να κλαίει η παραμύθα, σωστά πράττει ο Ολυμπιακός

Για να κλαίει η παραμύθα, σωστά πράττει ο Ολυμπιακός
Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 - 22:57

Πώς τα φέρνει η ζωή μερικές φορές, ε! Ο Παναθηναϊκός να παίζει μία ζωή σε στρούγκες και τώρα οι «υπέρμαχοί» του, οι βόθροι δηλαδή, να κλαίγονται και να φωνάζουν που ο Ολυμπιακός επέλεξε να γίνει ο 3ος τελικός στο Μπάσκετ Γυναικών στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ!

Μιλάμε, οι τύποι είναι αστείοι. Το έχουν τερματίσει. Αλλά ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί και μας κάνουν να γελάμε περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι ο τρίτος τελικός στο Μπάσκετ Γυναικών με τον Παναθηναϊκό (11/5, 17:00) θα διεξαχθεί στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ. Τι πιο λογικό από το να επιστρέψει στη φυσική του έδρα, από την στιγμή που είδε ότι μόνο αυτός συμβάλει στις ενέργειες για καλύτερη προβολή του αθλήματος;

Πολύ σωστά πράττει η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Και ίσως να άργησε να το κάνει. Ενδεχομένως να έπρεπε να το κάνει από την αρχή των τελικών αντί να κάνει τα χατίρια σε αυτούς που έχουν μάθει να παίζουν σε στρούγκες με σάπια παρκέ. Ο Ολυμπιακός, δείχνοντας πνεύμα καλής θέλησης, σεβάστηκε τις παραινέσεις της ΕΟΚ να διεξαχθούν οι τελικοί σε μεγάλα γήπεδα. Ο Ολυμπιακός το δέχτηκε και για αυτό έπαιξε στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ στον πρώτο τελικό παραχωρώντας το δικαίωμα της μετάδοσης στην ΕΡΤ, αλλά ο Παναθηναϊκός αντί να πάει στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο, επέλεξε την στρούγκα της Λεωφόρου με μετάδοση από την παραμύθα.

Εκεί όπου είχαμε γεγονότα που όχι μόνο δεν προβάλουν το άθλημα, αλλά το δυσφημούν κιόλας.

Τι είδαμε στον 2ο τελικό; Να ανάβουν καπνογόνα στη διάρκεια του αγώνα και να μην μπορούν να πάρουν ανάσα οι παίκτριες.

Είδαμε αθλήτριες του Ολυμπιακού την ώρα που επιχειρούσαν σουτ να... λούζονται με μπύρα από κουτάκια που πετούσαν από την εξέδρα.

Είδαμε να υπάρχουν συστάσεις από τα μεγάφωνα και την ώρα που σκουπιζόταν το παρκέ από όσα πετούσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, ακούγαμε από το βοθροσάιτ να λένε στην περιγραφή ότι είναι ζεστή η ατμόσφαιρα και ιδρώνουν οι αθλήτριες. Βλέπετε οι αθλήτριες… ίδρωναν μόνο από τη μία πλευρά του παρκέ μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων!

Συνέβησαν και άλλα γεγονότα βέβαια που δεν συμβάλουν στην εξέλιξη του αθλήματος, όπως χειρονομίες της Φιτζέραλντ προς διαιτητές τις οποίες όλοι οι αρμόδιοι έκαναν ότι δεν… είδαν.

Εφόσον λοιπόν δεν συμβάλλουν όλες οι πλευρές για την καλύτερη προβολή του αθλήματος, ο Ολυμπιακός προτίθεται να επιστρέψει στη φυσική του έδρα.

Ελάτε τώρα στην Αίθουσα 5 αφού είστε μαθημένοι στις στρούγκες...

Διαβάστε επίσης