Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Ελένη Σύρρα στο gavros.gr: «Έτσι και την Κυριακή, φουλ για νταμπλ!»

Η Ελένη Σύρρα στο gavros.gr: «Έτσι και την Κυριακή, φουλ για νταμπλ!»
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 15:40
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια πολύ σημαντική, όσο και εμφατική νίκη, επί του Παναθηναϊκού, στον τρίτο τελικό της Α1 Μπάσκετ Γυναικών. Ο Θρύλος έκανε, έτσι, το 3-2, ενώ με το 87-54 ως τελικό αποτέλεσμα, έκανε και… δήλωση ανωτερότητας! Η ομάδα του Ζίμπαρτς έδειξε ξανά ότι το κακό ματς στη Λεωφόρο (την περασμένη Κυριακή) ήταν μια παρένθεση και αυτό τόνισε, μιλώντας στο gavros.gr και η Ελένη Σύρρα!

Η Ελληνίδα γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε στο site μας, στον απόηχο της νίκης επί του ΠΑΟ στο ΣΕΦ και ενόψει του τέταρτου -και πιθανώς τελευταίου- τελικού, την Κυριακή στη Λεωφόρο! Τόνισε πως η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη και να παρουσιαστεί το ίδιο δυνατή και στο τέταρτο ματς. Ενώ πρόσθεσε ότι η ομάδα έδειξε ποια είναι, σε αυτό τον τρίτο τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ελένης Σύρρα στο site μας:

«Όποιος βρισκόταν στο γήπεδο κατάλαβε την δυναμικότητα μας, το πάθος μας και την θέληση που έχουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί όλες ήμασταν σαν μια γροθιά από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε πίσω αυτό το ματς γιατί δείξαμε ποιες είμαστε.

Έτσι θα παρουσιαστούμε και την Κυριακή!

Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά ! Συγκέντρωση, πίστη και αφοσίωση στο πλάνο μας για μια γλυκιά Κυριακή με νταμπλ!», ήταν οι δηλώσεις της Ελένης Σύρρα, η οποία δεν έκρυψε την ανυπομονησία της για να πανηγυρίσει το νταμπλ, με την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του κορυφαίου πολυαθλητικού Συλλόγου στη χώρα…

Διαβάστε επίσης