Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόση ξεφτίλα αντέχεις;

Πόση ξεφτίλα αντέχεις;
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 15:11

Ο βόθρος κάνει για άλλη μια φορά το άσπρο-μαύρο, με την… ατμόσφαιρα στο κλειστό της Λεωφόρου. Δεν ήταν σε άλλο γήπεδο, άρα είναι σε αποστολή. Εντάξει, το ξέραμε… Μέχρι και ότι η ατμόσφαιρα στον «τάφο του Ινδού» πρέπει να διδάσκεται στα… σχολεία, διαβάσαμε. Αλήθεια ε; Να διδάσκεται στα σχολεία το πως σηκώθηκε πανό με χυδαίους χαρακτηρισμούς στη Δίελα και αναφορά μέχρι και σε… ομαδικό βιασμό; Φοβερή «οπαδική παιδεία» να σηκώσεις υβριστικό πανό με αποδέκτη μια γυναίκα-αθλήτρια!

Να διδάσκεται στα σχολεία πως σε όλο το ματς η εξέδρα των οπαδών του Παναθηναϊκού πετούσε αντικείμενα όπου ήταν οι παίκτριες και οι άνθρωποι της αποστολής των Πειραιωτών;

Σας τα μεταφέραμε και χθες, καθώς συνέβαιναν. Νερά, κάθε λογής αντικείμενα, μέχρι και… παγάκια, έπεφταν στον πάγκο του Θρύλου. Κάποια στιγμή έσπασε το πλεξιγκλάς σε ένα σημείο του στην εξέδρα, δίπλα από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, ενώ οι ύβρεις ήταν διαρκείς και αδιάκοπες! Με το που τελείωσε το ματς και τα κορίτσια του Θρύλου άρχισαν να πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα, εκεί μέσα, τα μπουκάλια άρχισαν να πέφτουν… βροχή.

Με την παρουσία των ΜΑΤ που είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο και πρότασσαν τις ασπίδες του για να προστατέψουν τα μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής από αυτά που πετούσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η ρίψη συνεχίστηκε και όταν η αποστολή του Θρύλου έφυγε για τα αποδυτήρια και τα μπουκάλια πλέον σημάδευαν μέχρι και… παίκτριες του ΠΑΟ.

Ο βόθρος μας λέει ότι ΑΥΤΟ πρέπει ο πρώτος (Ολυμπιακός) να το ζηλεύει από τον δεύτερο (Παναθηναϊκό). Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν ακόμη; Προσπαθούν να γλείψουν εκείνους που τους φτύνουν;! Τους ίδιους τους οπαδούς της ομάδας της καρδιάς του Λαλάκη, που στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη έκραζαν τον βόθρο και τη σχέση της διοίκησης του Ερασιτέχνη με το γνωστό πορτοκαλί μέσο; Αυτούς προσπαθεί τώρα να αποθεώσει η παραμύθα. Αυτούς γλείφει. Και με, όπως πάντα, αλλοίωση της πραγματικότητας. Αν πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία ΑΥΤΗ η συμπεριφορά, αυτά τα πανό και αυτή η ρίψη αντικειμένων στους αντιπάλους, τότε ας παραδώσουμε την κοινωνία στους κάφρους, στους ανεγκέφαλους και στην προπαγάνδα και την αλλοίωση πραγματικότητας, χωρίς ηθικούς φραγμούς. Και τότε μάλλον… δεν αντέχουν καθόλου την αλήθεια, τελικά. Εντάξει, το ξέραμε.

Διαβάστε επίσης

Έμειναν με τις βολές

Έμειναν με τις βολές

Όσες και αν σούταραν, η μοίρα των τελικών ήταν προδιαγεγραμμένη, απέναντι στον ΚΥΡΙΑΡΧΟ Ολυμπιακό.