Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάσκετ Γυναικών: Είπε «όχι» στον Παναθηναϊκό η Σπυριδοπούλου, μένει στον Θρύλο!

Μπάσκετ Γυναικών: Είπε «όχι» στον Παναθηναϊκό η Σπυριδοπούλου, μένει στον Θρύλο!
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 16:15

Μένει στο λιμάνι η Άννα Σπυριδοπούλου για άλλα δύο χρόνια, για να κάνει ξανά το νταμπλ και να πάει ακόμη πιο μακριά στην Ευρώπη! Συνεχίζει στον Θρύλο, η Ελληνίδα γκαρντ, λέγοντας «όχι» στην πρόταση του Παναθηναϊκού και στην προσπάθεια που έκαναν οι «πράσινοι» να την αποκτήσουν! Η πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος, με τον Ολυμπιακό, προτίμησε να μείνει στον Πειραιά, παρά την προσέγγιση που είχε από την πλευρά του μεγάλου ηττημένου της φετινής σεζόν, Παναθηναϊκού, για να της προσφέρει συμβόλαιο. Η Σπυριδοπούλου είχε όχι και έτσι θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο λιμάνι.

Το συμβόλαιο της Σπυριδοπούλου έφτανε στο τέλος του, αλλά η συμφωνία με τον Θρύλο επήλθε και έτσι οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν μαζί, τη νέα σεζόν. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε 8,4 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ στην Α1, ενώ στο Eurocup μέτρησε 5,5 πόντους και 1,8 ασίστ.

Οι κινήσεις προχωρούν και στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών. Στόχος είναι ξανά το νταμπλ και μια καλύτερη παρουσία στην Ευρώπη, με τον Μάρτιν Ζίμπαρτς να προχωρά με τις επιλογές του, για το ρόστερ. Στις οποίες επιλογές του δεν ήταν η Αλεξανδρή, η οποία δεν αναμενόταν να βρει τη νέα σεζόν αρκετό χρόνο συμμετοχής και έτσι αποχώρησε.

Διαβάστε επίσης