Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έμεινε η Ριντ στον Παναθηναϊκό, ανάσανε η γραμμή των ελευθέρων βολών

Έμεινε η Ριντ στον Παναθηναϊκό, ανάσανε η γραμμή των ελευθέρων βολών
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 15:17

Ευχάριστα νέα για τις απανταχού γραμμές των ελευθέρων βολών, σε όλα τα γήπεδα της χώρας, όπου παίζεται γυναικείο μπάσκετ. Η Ριντ έμεινε στον Παναθηναϊκό… Η πρωταθλήτρια Ελλάδας στις βολές, παίκτρια του ΠΑΟ, θα συνεχίσει εδώ και οι ελεύθερες βολές πανηγυρίζουν!

Η μοναξιά που θα ένιωθε, χωρίς την παίκτρια του ΠΑΟ να είναι διαρκώς εκεί, θα ήταν μεγάλη, αλλά η γραμμή των ελευθέρων βολών, μπορεί να ησυχάσει.

Θυμίζουμε το υπέροχο… 29-9 στις βολές, με τη Ριντ να εκτελεί 11/11 βολές και τη Φιτζέραλντ 9/12 (23 από τις 29 είχαν μόνο οι δύο παίκτριες του ΠΑΟ!!) σε εκείνη την ήττα του Ολυμπιακού με 61-53, που είχε φέρει τη σειρά των τελικών στο 2-2. Καλή φάση ε; Α λα «φάρος»…

Βεβαίως, στο φινάλε οι «πράσινες» δεν άντεξαν και η μεγάλη αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων φάνηκε και έφερε το αποτέλεσμα που έπρεπε. Πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό μέσα στη Λεωφόρο, δηλαδή. Αλλά οι βολές, βολές…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης