Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σχεδιασμός ό,τι να ‘ναι!

Σχεδιασμός ό,τι να ‘ναι!
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 16:44

Τι κωμωδία… Τι γέλιο πέφτει με τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό… Σχεδιασμός ό,τι να ‘ναι! Ο ορισμός του ό,τι να ‘ναι… Ας μας πουν ξανά για το know how της διοίκησης του Ερασιτέχνη… Know how μόνο για το πως θα προσπαθήσουν να κερδίσουν λίγο τις εντυπώσεις. Και φυσικά ούτε αυτό δεν καταφέρνουν, αφού η ουσία δεν είναι στο να πάρουν μια πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού, αλλά τίτλους. Και αυτοί… πάνε ΘΡΥΛΟ.

Μετά την Ευγενία Κολλάτου, η οποία ανακοινώθηκε τέλη Μαΐου από τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια είδε ότι δεν θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής, την έκανε και ανακοινώθηκε τέλη Ιουνίου από τον… ΠΑΟΚ, έρχεται και η παραμονή της Ριντ. Η οποία βεβαίως δεν ήταν για να μένει, όπως μας έλεγαν τα πράσινα ρεπορτάζ εδώ και αρκετό καιρό.

Ξέρουν καλά τι θέλουν να κάνουν εκεί στον Παναθηναϊκό. Έχουν σχεδιάσει την κάθε τους κίνηση, προσεκτικά. Έχουν πλάνο και όραμα και φαίνεται. Δεν κάνουν κινήσεις… στην τύχη και ό,τι κάτσει… Λειτουργούν προσεκτικά και βάσει σχεδίου… Τι; Όχι; Μάλλον όχι ε;

Έτσι λέμε κι εμείς, που τα βλέπουμε απ’ έξω… Άραγε οι οπαδοί του ΠΑΟ τι λένε, με τον σχεδιασμό… ό,τι να ‘ναι;

Διαβάστε επίσης