Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Γκούσταφσον... άλλο επίπεδο κάτω από το καλάθι! (videos)

Με Γκούσταφσον... άλλο επίπεδο κάτω από το καλάθι! (videos)
Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 21:36

Μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αυτό το καλοκαίρι, είναι αυτή της Μέγκαν Γκούσταφσον. Μεταγραφή που προκαλεί τεράστια αίσθηση! Μεταγραφή «βόμβα».

Η Αμερικανίδα σέντερ, ύψους 1,91μ., μεταγράφηκε και επίσημα στον Θρύλο. Και θα «εκτοξεύσει» τις «ερυθρόλευκες» κάτω από το καλάθι. Μιλάμε, για μία αθλήτρια, με μεγάλη εμπειρία και ρόλο στο WNBA, που αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό στη θέση «5».

Η Γκούσταφσον είναι απόφοιτη του Κολεγίου της Αϊόβα. Το 2019, επιλέχθηκε από τους Ντάλας Γουίνγκς στο Νο.17 του Draft και μετά από 24 συμμετοχές στο WNBA, μετακόμισε την επόμενη σεζόν στην Ευρώπη, για λογαριασμό της DSE Budapest. Το 2020-21, επέστρεψε στο WNBA και τους Ντάλας Γουίνγκς, αλλά από τα μέσα της σεζόν αγωνίστηκε στην Πολωνία και την Ενέα Χορζόφ. To 2021-22, η Γκούσταφσον έπαιξε στην πολωνική Άρκα Γκντίνια, αλλά στα μέσα της σεζόν γύρισε ξανά στις ΗΠΑ, παίζοντας με τους Ουάσιγκτον Μίστικς στο WNBA. Πριν από τον Ολυμπιακό, η Γκούσταφσον ήταν μέλος των φιναλίστ του περσινού WNBA, τους Φίνιξ Μέρκιουρι.

Δείτε την εν δράσει:

Διαβάστε επίσης