Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζίμπαρτς: «Θέλουμε να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας»

Ζίμπαρτς: «Θέλουμε να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας»
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 14:49

Ο Θρύλος, σε επίπεδο μπάσκετ Γυναικών, άρχισε την προετοιμασία του για άλλη μια χρονιά θριάμβων και επιτυχιών. Για άλλη μια χρονιά τίτλων και για μια ακόμη καλύτερη παρουσία στην Ευρώπη. Στόχοι τους οποίους θέτει πάντοτε!

Σαφής και ξεκάθαρος ο προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Μάρτινς Ζίνμπαρτς τόνισε πως η ομάδα του συγκεντρώνεται και δουλεύει με στόχο το να υπερασπιστεί τους τίτλους της! Δείτε τι δήλωσε, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας.

«Θέλουμε να υπερασπιστούμε το πρωτάθλημα μας και το Κύπελλο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αυτοί είναι οι στόχοι μας στην Ελλάδα για τη νέα σεζόν. Σιγά-σιγά, θα συγκεντρωνόμαστε για το πρώτο μας ματς, αυτό με τον ΠΑΟΚ, για το Κύπελλο. Πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι, γιατί είναι νοκ-άουτ. Στη συνέχεια, θα επικεντρωθούμε στον επόμενο μας στόχο, την πρόκριση στην Euroleague», είπε χαρακτηριστικά ο Ζίμπαρτς!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης