Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζίμπαρτς: «Η χρονιά άρχισε με πρόκριση!»

Ζίμπαρτς: «Η χρονιά άρχισε με πρόκριση!»
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022 - 16:18

Ο Ολυμπιακός άρχισε πολύ δυνατά τις επίσημες υποχρεώσεις του, στη νέα σεζόν, στο Μπάσκετ Γυναικών. Με πρόκριση επί του ΠΑΟΚ, στο Κύπελλο. Και στη Media Day των νταμπλούχων Ελλάδας, ο προπονητής του Θρύλου μίλησε για τη νέα σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και στάθηκε στον κανονισμό με τις ξένες παίκτριες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρτινς Ζίμπαρτς:

«Η χρονιά ξεκίνησε πολύ δυνατά, με την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου, συνεχίζουμε αυτή την εβδομάδα με την έναρξη του πρωταθλήματος και τη νέα εβδομάδα έχουμε τους δυο αγώνες για την πρόκρισή μας στους ομίλους της Euroleague. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους δυο τίτλους στην Ελλάδα και αυτή την περίοδο. Μέσα από τις προπονήσεις, θα προσπαθήσουμε να παρατάξουμε την πλέον δυνατή πεντάδα σε κάθε αγώνα που έχουμε μπροστά μας.

Φέτος, από τις τέσσερις παίκτριες που έχουμε στη διάθεση μας, σε κάθε αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνίζονται οι τρεις. Θεωρώ, πως αποτελεί πρόβλημα, θα ήθελα να έχω μια μόνιμη πεντάδα για τους αγώνες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Δεν έχω δει ακόμα τις υπόλοιπες ομάδες, ο στόχος μου είναι να μην χάσουμε το στυλ μας. Έχουμε χρόνο να βελτιωθούμε, θα προσπαθήσω να δουλέψω πάνω στη ταχύτητα, προς το παρόν όμως επικεντρωνόμαστε στον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής. Βασικό μας στοιχείο, θα είναι η άμυνα. Ο κόσμος μας, μας υποστηρίζει, τον θέλουμε κοντά μας και τη φετινή σεζόν».

Διαβάστε επίσης