Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στόχευσε από την αρχή ψηλά

Στόχευσε από την αρχή ψηλά
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 12:57

Εμφατική η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, κατά την εφετινή σεζόν. Η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς έστειλε με το «καλημέρα» μήνυμα. Ότι στοχεύει ψηλά. Το έδειξε από την αρχή της φετινής σεζόν. Και δεν εννοούμε ούτε τις επίσημες υποχρεώσεις, αλλά ούτε και τα φιλικά. Εννοούμε τις μεταγραφές. Ο Θρύλος κινήθηκε με στόχο όχι απλώς να αντικαταστήσεις τις παίκτριες τις οποίες άλλαξε στο ρόστερ του, αλλά για να ενισχυθεί καίρια. Να ανέβει επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός στόχευσε από την αρχή ψηλά. Από τις μεταγραφές ακόμη. Και δούλεψε και συνεχίζει να δουλεύει για αυτό. Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού αφήνει υποσχέσεις. Η πρώτη αυτή νίκη επί της Σέπσι, στη Σερβία, δείχνει ότι η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς βαδίζει στον σωστό δρόμο.

Δείχνει παράλληλα ότι έχει βρει την ηγέτιδά της! Η Μέγκαν Γκούσταφσον έκανε και χθες (και κάνει συνολικά μέχρι στιγμής) τη διαφορά, παίρνοντας την ομάδα από το χέρι. Ωστόσο ο Θρύλος δεν τα περιμένει όλα από την Αμερικανίδα. Λειτουργεί ως ομάδα, από το 1’ μέχρι το 40’ και έτσι θα συνεχίσει γιατί αυτή είναι η νοοτροπία του προπονητή της. Η Γκούσταφσον είναι απλώς το… κερασάκι στην τούρτα!

Διαβάστε επίσης