Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε γερά, η πρόκριση είναι κοντά!

Θρύλε γερά, η πρόκριση είναι κοντά!
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 - 12:29

Πάμε Θρύλε! Ένα βήμα μακριά από την πρόκριση, η ομαδάρα του Ζίμπαρτς! Με στόχο την παρουσία του στη φάση των ομίλων της EuroLeague, αγωνίζεται σήμερα Πέμπτη (13/10) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 22:00 (YouTube: EuroLeague Women) τη σερβική ομάδα στο Βελιγράδι, στη δεύτερη «μάχη» των προκριματικών του θεσμού και με νίκη, εξασφαλίζουν το εισιτήριο για στη φάση των ομίλων. Μετά τη σπουδαία επικράτηση (73-54) κόντρα στην Σέπσι, στο πρώτο ματς στη Σερβία, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να κερδίσουν και τον Ερυθρό Αστέρα, ώστε να κάνουν το «δύο στα δύο», να πάρουν την πρώτη θέση στον προκριματικό όμιλο και να «κλείσουν θέση» για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση! Κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί απόψε ακόμη και με ήττα μέχρι 18 πόντους, μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα στο άλλο ματς του ομίλου.

Σε περίπτωση δεύτερης θέσης στον όμιλο, τα κορίτσια του Θρύλου θα συνεχίσουν το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι στο EuroCup. Κάτι οποίο φυσικά ευχόμαστε να μη συμβεί.

Διαβάστε επίσης