Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 10:11

Έφτασε η μεγάλη στιγμή της Ευρώπης για τον Θρύλο, στο μπάσκετ Γυναικών! Ο διακόπτης γυρίζει τώρα και… πάμε για τα σπουδαία! Στη «μάχη» της EuroLeague ρίχνεται σήμερα Τετάρτη (26/10) η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας, που βρίσκονται στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αντιμετωπίζουν στις 21:00 (Live Streaming: YouTube/EuroLeague Women) την Μπουρζ στη Γαλλία, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Σε μία δύσκολη έδρα, κόντρα στην κάτοχο του περσινού EuroCup, τα κορίτσια του Θρύλου θα «παλέψουν» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με στόχο ένα νικηφόρο ξεκίνημα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι, στη φάση των «8» του EuroCup, οι «ερυθρόλευκες» αντιμετώπισαν την Μπουρζ, κόντρα στην οποία ολοκλήρωσαν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

«Παίζουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, μια ομάδα που έχει κατακτήσει ήδη δύο τίτλους τη φετινή σεζόν. Έχουμε εμπειρία από τα περσινά μας παιχνίδια στο EuroCup. Έχουμε στόχο να πιάσουμε την απόδοση που θέλουμε και να κάνουμε τα πράγματα που πρέπει, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια», είπε ο Μάρτινς Ζίμπαρτς.

Διαβάστε επίσης