Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το πόδι στο γκάζι!

Με το πόδι στο γκάζι!
Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 - 14:49

Ο Θρύλος συνεχίζει να πηγαίνει από νίκη, σε νίκη, στην Α1 μπάσκετ Γυναικών. Οι νταμπλούχες Ελλάδας, μετά τη νίκη (89-74) επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, στις 19/11, για την 7η αγωνιστική της Α1, επικράτησαν εκτός έδρας με 90-59 του Πρωτέα Βούλας, για την 8η «στροφή».

Τα κορίτσια του Θρύλου κυριάρχησαν στο ματς, προηγήθηκαν με +23 (22-45) στο ημίχρονο και με πρώτη σκόρερ την Γκούσταφσον, με 18 πόντους (14 η Σταμολάμπρου, 12 η Σπυριδοπούλου, 11 η Σύρρα, 10 η Σταμάτη), έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα του Πρωτέα, κάνοντας το «οκτώ στα οκτώ» στο φετινό πρωτάθλημα!

Και αυτό το 8/8 δείχνει και το γεγονός ότι η ομάδα του Ζίμπαρτς δεν σηκώνει το πόδι από το γκάζι, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος… Ο Ολυμπιακός παίζει διαρκώς στα… κόκκινα και κάθε ματς, για το οποίο μπαίνει στο γήπεδο, το αντιμετωπίζει ως μια μεγάλη πρόκληση. Η Γκούσταφσον συνεχίζει τα… δικά της, από κοντά η Σταμολάμπρου και οι υπόλοιπες παίκτριες του νταμπλούχου Ελλάδας Θρύλου, δείχνουν ότι και φέτος τα θέλουν… όλα!

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟΚ έλα, μας έχει πιάσει τρέλα!

ΠΑΟΚ έλα, μας έχει πιάσει τρέλα!

Μετά τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός θέλει να «καθαρίσει» και τον ΠΑΟΚ, σε επίπεδο μπάσκετ Γυναικών! Το Σάββατο στις 15:30 το τζάμπολ.