Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός έδειξε στον ΠΑΟΚ τη θέση του

Ο Ολυμπιακός έδειξε στον ΠΑΟΚ τη θέση του
Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022 - 10:16

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού δίδαξε ιστορία τον ΠΑΟΚ. Του έδειξε τη θέση του. Με αυτή την εμφατική (σικ) νίκη, στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ, το μεσημέρι του Σαββάτου, έβαλε ξανά τα πράγματα στη θέση τους. Βλέπετε, στον ΠΑΟΚ συχνά-πυκνά σηκώνουν… ψηλά τον αμανέ, που λέμε. Θεωρούν εαυτούς «μεγάλους» και τρανούς. Ακόμη και μεταδόσεις του καναλιού του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, να ακούσει κανείς, συχνά-πυκνά οι σπίκερ κάνουν λόγο για τον «μεγάλο ΠΑΟΚ».

Και έρχεται τώρα ο Ολυμπιακός, ξανά, όπως κάνει ανά διαστήματα σε όλα τα αθλήματα, να δείξει στον ΠΑΟΚ ποια είναι η πραγματική του θέση. Το +56 μαρτυρά ΟΛΗ την αλήθεια για το ποια είναι η θέση του Ολυμπιακού και ποια του ΠΑΟΚ, στην ελληνικό αθλητισμό συνολικά. Αυτό το 91-35 ήταν αποτέλεσμα… χαλάρωσης, αφού κάποια στιγμή η διαφορά έφτασε και στο +61 (80-19).

Είναι μια καλή ευκαιρία για όλο τον ΠΑΟΚ, ανεξαρτήτως αθλήματος, να αναθεωρήσει τις… θεωρίες «μεγαλείου» του… Και να προσγειωθεί εκεί όπου είναι η θέση του. Και να είναι και ευγνώμων που το +56 δεν ήταν… +70 ή +80.

Διαβάστε επίσης