Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σταμολάμπρου: «Με καλό αγωνιστικό πρόσωπο»

Σταμολάμπρου: «Με καλό αγωνιστικό πρόσωπο»
Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 13:17

Μετά το άνετο «διπλό» (50-80) επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στην Ευρώπη, με δυνατή «μάχη».

Την Τετάρτη (22/2) στις 17:00 (YouTube/EuroLeague Women), οι νταμπλούχες Ελλάδας υποδέχονται την ισχυρή USK Πράγας στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για τη 13η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Η Ελληνίδα γκαρντ του Θρύλου, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, δήλωσε: «Αύριο, αγωνιζόμαστε απέναντι στην Πράγα, μια ομάδα η οποία θεωρείται από τα φαβορί για το Final-4 της EuroLeague και ενδεχομένως για την κατάκτηση του τίτλου. Γνωρίζουμε τη δυναμικότητα της αντίπαλης ομάδας, αλλά εμείς δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις και σε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής και θέλουμε να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, κλείνοντας σιγά-σιγά την ευρωπαϊκή μας σεζόν. Είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα, τόσο σε επίθεση, όσο και στην άμυνα και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Διαβάστε επίσης