Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φάουλ στον Ολυμπιακό ούτε με αίτηση

Φάουλ στον Ολυμπιακό ούτε με αίτηση
Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 15:23

Φοβερά πράγματα! Ήταν λες και οι διαιτητές του «αιωνίου» ντέρμπι της Α1 Γυναικών «προσπαθούσαν» με το… «έτσι θέλω» να κρατήσουν τον Παναθηναϊκό μέσα στο παιχνίδι! Ήταν λες και… απαγορευόταν να πάρει ο Ολυμπιακός φάουλ! Για την ακρίβεια, υπήρχαν στιγμές στο μεγάλο ντέρμπι της Α1 Γυναικών, κατά τις οποίες δεν δινόταν φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού… ούτε με αίτηση!

Καταφανείς παραβάσεις στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος πέρασαν… στα ψιλά από τους διαιτητές του πρώτου τελικού της Α1 και προκάλεσαν την έντονη δυσφορία του κόσμου στο ΣΕΦ! Έντονες οι διαμαρτυρίες και από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ δεν έλειψε και η… τεχνική ποινή προς τα εκεί, από τους ρέφερι του ματς!

Όπως είναι λογικό, ο κόσμος διαμαρτυρόταν έντονα, μπροστά σε αυτά που έβλεπε, ενώ έγινε και το… αμίμητο, να γυρίσουν οι διαιτητές και να ζητήσουν από τον κόσμο να… ηρεμήσει!

Διαβάστε επίσης

Θρύλος με ψυχή και ποιότητα, νίκησε τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό!

Θρύλος με ψυχή και ποιότητα, νίκησε τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό!

Αποφασισμένες για τίτλο ξανά, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας! Με κόντρα διαιτησία και ατυχία, χάνοντας με τραυματισμό την Σταμάτη, ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ! Νίκησε 76-69 τον Παναθηναϊκό, που έβαζε τρίποντα… από παντού.