Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτή η κούπα θα είναι και για την Εβίνα

Αυτή η κούπα θα είναι και για την Εβίνα
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 - 12:21

Η Εβίνα Σταμάτη δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, να φτάσει και σε αυτό τον τίτλο του πρωταθλήματος, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν θα μπορεί να ενισχύσει την ομάδα στο παρκέ, γιατί υπέστη έναν τραυματισμό, ο οποίος όπως σας ενημερώσαμε και χθες, θα της στερήσει τη δυνατότητα συμμετοχής, στη συνέχεια της σειράς των τελικών. Η Σταμάτη δεν είναι μια απλή παίκτρια, για τον Θρύλο. Είναι η αρχηγός, η ψυχή της ομάδας και μία καθοδηγήτρια, μέσα στο παρκέ. Και αυτή η κούπα, εφόσον έρθει, θα είναι και για εκείνη!

Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια. Και αυτή η κούπα θα είναι αφιερωμένη και στη μεγάλη άτυχη του πρώτου τελικού. Μία παίκτρια, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με μεγάλες επιτυχίες του Ολυμπιακού, σε επίπεδο τίτλων και διακρίσεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν η Εβίνα Σταμάτη αποχώρησε από το παρκέ, στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, ΟΛΗ η ομάδα ήταν δίπλα της. Ακόμη και παίκτριες από τον Παναθηναϊκό, έδειξαν ενδιαφέρον, για μία αθλήτρια, η οποία έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων! Και η κούπα θα είναι και για πάρτη της…

Διαβάστε επίσης