Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάλεψε μέχρι τέλους για την ανατροπή και τον τίτλο!

Πάλεψε μέχρι τέλους για την ανατροπή και τον τίτλο!
Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 - 11:18

Άλλη μια φορά κατά την οποία ο Ολυμπιακός το πήγε μέχρι τέλους! Άλλη μια φορά, κατά την οποία ο Θρύλος όχι απλώς δεν τα παράτησε, αλλά το ακριβώς αντίθετο… Άλλη μία φορά, κατά την οποία απέδειξε ότι ως Σύλλογος, ως σωματείο, ως ΙΔΕΑ, έχε τα μεγαλύτερα ΚΑΡΥΔΙΑ από όλους. Έχει τη μεγαλύτερη υπόσταση, τη μεγαλύτερη βαρύτητα, το μεγαλύτερο ΜΕΓΕΘΟΣ, ικανό να βγαίνει από πάνω και να παίρνει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ! Στον τρίτο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών, ο Θρύλος απέδειξε για άλλη μια φορά το πόσο σπουδαίος είναι είναι… Πάλεψε μέχρι τέλους για την ανατροπή και τον τίτλο! Και ως γνωστόν, το «μέχρι τέλους» δεν το αντέχουν οι… απέναντι! Δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Δεν μπορούν να το κουμαντάρουν… Τους πονάει άπειρα. Τους χαλάει τρομερά. Τους διαλύει την ψυχολογία. Τους διαλύει συνολικά…

Ο Θρύλος έχει καρύδια. Και όταν τα καταθέτει, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που να μπορεί να τον σταματήσει. Ούτε η Χριστινάκη, ούτε ο Χριστινάκης. Ούτε ο αντίπαλος, ούτε η διαιτησία. Ο Θρύλος απέδειξε ξανά ότι όπου το πάει «μέχρι τέλους»… ΝΙΚΑ! Θριαμβεύει!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης