Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκλας: «Είχαμε τη σοβαρότητα και το ρυθμό που έπρεπε»

Νίκλας: «Είχαμε τη σοβαρότητα και το ρυθμό που έπρεπε»
Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 - 18:42

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας επικράτησαν εύκολα με 104-45 του Αθηναϊκού στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, για την 6η αγωνιστική και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά το τέλοος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας, Θάνος Νίκλας, δήλωσε σχετικά: «Προερχόμασταν από δύο άσχημα αποτελέσματα, ένα στην Ευρώπη, ένα στην Ελλάδα. Στην περίοδο της διακοπής, προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Σίγουρα, μας έχουν κοστίσει πάρα πολλά, αντιμετωπίζουμε από την αρχή της σεζόν τραυματισμούς, έχουμε δουλέψει ελάχιστα μαζί και είμαστε καινούργια ομάδα. Μπορεί να ακούγονται δικαιολογίες, αλλά για εμάς είναι πολύ σημαντικά, για το ρυθμό μας.

Το σημερινό παιχνίδι φάνηκε αρκετά εύκολο, υπήρχε διαφορά δυναμικότητας, όμως είχαμε τη σοβαρότητα και το ρυθμό που έπρεπε. Όλες οι αθλήτριες πρόσφεραν και αμυντικά και επιθετικά. Τώρα, πάμε για το πολύ δύσκολο ματς κόντρα στην TTT Riga».

Διαβάστε επίσης