Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το πρώτο βήμα ο Θρύλος στο ΣΕΦ (photo)

Για το πρώτο βήμα ο Θρύλος στο ΣΕΦ (photo)
Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 09:51

Η διαφύλαξη του πλεονεκτήματος έδρας ώστε να γίνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 Γυναικών του μπάσκετ είναι ο μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού σήμερα (14/4, 15:00, OSFP TV) στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Θάνος Νίκλας και οι αθλήτριές του γνωρίζουν πολύ καλά πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη και να ξεκινήσουν τη σειρά των τελικών νικηφόρα, ενόψει του δεύτερου αγώνα, εκτός έδρας, την ερχόμενη Τετάρτη (17/4, 20:30).

Ο τεχνικός του Θρύλου έχει ζητήσει από τις αθλήτριές του να δείξουν χαρακτήρα, να έχουν πάθος, να είναι επιθετικές διεκδικώντας κάθε μπάλα και να βγαίνουν νικήτριες από κάθε μονομαχία.

Παράλληλα, όπως τόνισε και η Αγγελική Νικολοπούλου, η σειρά των τελικών απαιτεί σταθερότητα, ομαδικότητα αλλά και θέληση για τη νίκη, στοιχείο το οποίο θα αποτελέσει σημαντική παράμετρο στη συνολική προσπάθεια των «ερυθρολεύκων».

Η αίθουσα 5 του ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστη και ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι δίπλα στα κορίτσια του Θρύλου ώστε να τις βοηθήσει να φτάσουν στον στόχο κερδίζοντας την πρώτη πράξη – από τις τρεις που απαιτούνται – των τελικών.

Διαβάστε επίσης