Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βόθρε», το ψέμα έχει... κοντά ποδάρια!

«Βόθρε», το ψέμα έχει... κοντά ποδάρια!
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 12:39

Το ψέμα έχει... κοντά ποδάρια. Και στον «βόθρο» το γνωρίζουν καλά αυτό, όμως συνεχίζουν τη δουλειά τους, να κάνουν το άσπρο-μαύρο ή... πορτοκαλί. Συνεχίζουν χωρίς... φρένο, να βαδίζουν στο μονοπάτι της προπαγάνδας και του εξευτελισμού!

Το... τερμάτισαν ξανά, λοιπόν, «αποκαλύπτοντας» την... τιμωρία του Τηγάνη από την ΚΕΔ, για τη... διαιτησία του στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (72-69) στο ΣΕΦ. Και επειδή, λοιπόν, το ψέμα έχει... κοντά ποδάρια, ας περιμένουμε να δούμε τους ορισμούς των διαιτητών (ανακοινώνονται αύριο, 18/4). Τιμωρία πριν από τους ορισμούς δεν υφίσταται... Και αναρωτιόμαστε: Μήπως δεν τιμωρήθηκε ο Τηγάνης και το… έβγαλαν -και αυτό- από το μυαλό τους; Εδώ είμαστε, θα το μάθουμε...

Πάντως, για την τιμωρία του Πιτσίλκα, μετά το ντέρμπι του πρωταθλήματος της Basket League Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, έχουν την ενημέρωση: «Ο Πιτσίλκας τίθεται εκτός ορισμών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το βασικό κριτήριο που οδήγησε την τιμωρία του πρώτου ρέφερι είχε να κάνει με τον «ελλιπή πειθαρχικό έλεγχο» της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ. Για την ακρίβεια, οι άνθρωποι της ΚΕΔ θεώρησαν πως χάθηκε ο έλεγχος στους δύο πάγκους. Επιπλέον, υποστήριξαν πως ο διαιτητής θα έπρεπε να είχε επιβληθεί νωρίτερα και πιο αποτελεσματικά στις δύο ομάδες. Οι παραπάνω λόγοι οδήγησαν στην τιμωρία του Πιτσίλκα, που δεν βρίσκεται στους προσεχείς ορισμούς».

Ο Πιτσίλκας, πάντως, τιμωρήθηκε επειδή δεν απέβαλε τον Εργκίν Αταμάν. Κάτι που, φυσικά, ο «βόθρος» δεν το αναφέρει. Λογικό. Είπαμε, το άσπρο-μαύρο συνεχώς, με κάθε τρόπο.

Διαβάστε επίσης