Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο ο Θρύλος στο μυαλό του

Μόνο ο Θρύλος στο μυαλό του
Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 - 13:17

Ο Κώστας Φορτούνης μπορεί να βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής ομάδας, ενόψει του τελευταίου ματς κόντρα στην Ουγγαρία, στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του Euro 2016, ωστόσο φαίνεται πως σκέφτεται συνεχώς και τον Θρύλο.

Ο νεαρός μέσος, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα με τους «ερυθρόλευκους» ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, μαζί με τους Πάρντο και Ιντέγε, στο πλαίσιο κάποιων γυρισμάτων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Εξάλλου, πλησιάζουν και τα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, αλλά και το Champions League, όπου ο Φορτούνης είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Θρύλο να συνεχίζει να πετυχαίνει μεγάλες νίκες.

Διαβάστε επίσης

Εντυπωσιασμένος με τον Ναό!

Εντυπωσιασμένος με τον Ναό!

Ο Μαζουακού ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό του στο facebook με την εξωτερική όψη των επισήμων του «Γ. Καραϊσκάκης», δείχνοντας εντυπωσιασμένος.

«ΝΟ»

«ΝΟ»

Η ομάδα της Νορβηγίας επικράτησε με 2-0 της Μάλτας σε ματς για τα προκριματικά του EURO 2016 και ο Ελαμπντελαουί δεν χρειάστηκε να «πει» πολλά.

Η φωτό του Φορτούνη

Η φωτό του Φορτούνη

Ο Έλληνας μέσος ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, από αγώνα του με τον Θρύλο, δείχνοντας πως έχει συνεχώς στο μυαλό του τις υποχρεώσεις με τους «ερυθρόλευκους».