Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μήνυμα αγάπης του Ρομπέρτο στην κόρη του

Το μήνυμα αγάπης του Ρομπέρτο στην κόρη του
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 - 12:52

Μια πολύ ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή για τον Ρομπέρτο. Ο Ισπανός γκολκίπερ μάλιστα, θέλησε να την μοιραστεί με τους φίλους του στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η κορούλα του Ρομπέρτο, Μπελίζ, έχει τα γενέθλιά της, καθώς γίνεται έξι ετών, με τον αρχηγό του Θρύλου να τονίζει με μήνυμά του, το πόσο πολύ την αγαπάει, ενώ παράλληλα... μαρτυράει και μια μικρή ιστοριούλα, ανάμεσα στην Μπελίζ και τον μικρό του γιο Ένζο.

Είναι γνωστό, πως ο Ισπανός αγαπάει απίστευτα τα δύο του παιδάκια και όποτε έχει την ευκαιρία είναι κοντά τους, δείχνοντάς τους την αγάπη του.

Χαρακτηριστικά το εκπληκτικό μήνυμα του Ρομπέρτο:

«Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, 2015, ώρα 8:30 το πρωί. Περιμένοντας το σχολικό λεωφορείο. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω, πως μια μέρα σαν τη σημερινή ήρθε στη ζωή μου ένας άγγελος και 6 χρόνια αργότερα ξυπνάει αποφασισμένη, παίρνει από το χέρι τον μικρό της αδερφό και του λέει να είναι καλό παιδί στο σχολείο... Γλυκιά και υπεύθυνη, συνετή και έξυπνη... Θέλω να σου ευχηθώ να μεγαλώνεις και να είσαι περήφανη για την οικογένεια μας... Χρόνια πολλά πριγκίπισσα... Σ' αγαπώ τόσο πολύ».

Διαβάστε επίσης

«Κάθε μέρα είναι μια ευλογία»

«Κάθε μέρα είναι μια ευλογία»

Ο Μπράουν Ιντέγε με φωτογραφία του στο Instagram, έδειξε την πίστη που έχει στο Θεό, τονίζοντας πως η κάθε μέρα είναι ευλογία.

Και ο NiVo στο Μόναχο

Και ο NiVo στο Μόναχο

Στο πλευρό του Ολυμπιακού θα σταθεί και ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής, που θα παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των παικτών.