Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρέα εντός και... εκτός γηπέδου!

Παρέα εντός και... εκτός γηπέδου!
Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016 - 02:20

Είναι το πρόσωπο των τελευταίων αγώνων του Ολυμπιακού, καθώς ο Μάρκο Σίλβα του έδωσε την ευκαιρία και εκείνος την... άρπαξε από τα μαλλιά! Ο λόγος για τον Σάσα Ζντιέλαρ ο οποίος έχει δείξει με τις εμφανίσεις του σε πρωτάθλημα και κύπελλο πως αξίζει να βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα του Θρύλου και ο Πορτογάλος κόουτς τον εμπιστεύεται...

Δίπλα στον Ζντιέλαρ αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο βασικός από πέρσι στον Ολυμπιακό Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο συμπατριώτης του Ζντιέλαρ τον έχει από κοντά, αφού είναι πιο έμπειρος και μιλούν και την ίδια γλώσσα. Και βοηθάει τον νεαρό μέσο του Θρύλου να μπαίνει όλο και πιο πολύ στο κλίμα της ομάδας και τον κατευθύνει στο χορτάρι.

Οι δυο τους έχουν γίνει καλοί φίλοι και αυτό φαίνεται και από τις κοινές τους εξόδους στις στιγμές χαλάρωσης. Μάλιστα πρόσφατα ο Μιλιβόγεβιτς «ανέβασε» στα social media μία φωτογραφία του με τον Ζντιέλαρ σε μία κοινή τους έξοδο!

Διαβάστε επίσης

Καστίγιο για Α-League

Καστίγιο για Α-League

Ο Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο, θα μπορούσε, σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα να μεταγραφεί στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας και να του δώσει λάμψη.

Δεν ξέχασε ο Μέγιερι

Δεν ξέχασε ο Μέγιερι

Ο Ούγγρος πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τίμησε τη μνήμη των 21 θυμάτων της Θύρας 7...

Στη θάλασσα ο Χάκετ!

Στη θάλασσα ο Χάκετ!

Ο Ιταλός χαλαρώνει και πήγε στην παραλία προκειμένου να απαθανατίσει μια πάρα πολύ ωραία στιγμή.