Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευχαρίστησε για τα γενέθλιά του ο Πάρντο (pics)

Ευχαρίστησε για τα γενέθλιά του ο Πάρντο (pics)
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 - 09:57

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Κολομβιανός παίκτης, ο οποίος ανάρτησε δύο φωτογραφίες στο instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει τους πάντες.

Στη μία από τις δύο φωτογραφίες ήταν μαζί με την οικογένειά του, την οποία και ευχαρίστησε που είναι συνεχώς στο πλευρό του.

Στην άλλη ευχαρίστησε όλους τους υπόλοιπους για τις ευχές και τα μηνύματα που του έστειλαν. «Μέσω αυτής της εικόνας, σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και τις ευχές για αυτή την ιδιαίτερη ημέρα της ζωής μου. Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας. Ευχαριστώ», ήταν το μήνυμά του.

Gracias a Dios por un año más de Vida, de poder compartir con mis compañeros y mi linda Familia en este día tan especial;es y será el mejor regalo que él me puede dar tenerlas junto a mí Hoy las amo mucho mis Reinas #happybirthdaytome #family #portugal

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ғᴇʟɪᴘᴇ ᴘᴀʀᴅᴏ (ᴏғɪᴄɪᴀʟ) ♛ (@felipepardo17) στις

Διαβάστε επίσης

«Ένα βήμα τη φορά» (pic)

«Ένα βήμα τη φορά» (pic)

Το δικό του μήνυμα μετά τη νίκη με 1-0 εκτός έδρας επί της Αρούκα έστειλε στον κόσμο ο Ντομίνγκες, αναρτώντας το φυσικά στο instagram.

Μη σταματάς (pic)

Μη σταματάς (pic)

Ακόμα ένας ΓΑΥΡΟΣ έστειλε τη φωτογραφία του και η ΠΑΕ την ανάρτησε στο διαδίκτυο, κάνοντας και αυτόν, περισσότερο γνωστό.