Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο πιο φορμαρισμένος

Ο πιο φορμαρισμένος
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 - 14:53

Αν θελήσει κανείς να ψάξει τον πιο φορμαρισμένο παίκτη από τότε που ήρθε στην ομάδα ο Τάκης Λεμονής, αναμφισβήτητα αυτός θα είναι ο Μάρκο Μάριν. Ο Γερμανός είχε παροπλιστεί από τον Πάουλο Μπέντο, αλλά από τότε που είναι στον Ολυμπιακό ο Λεμονής, έχει πάρει τα πάνω του.

Όσες φορές κι αν έχει αγωνιστεί, προσπαθεί, είναι μέσα στις φάσεις, ενώ έχει βάλει και γκολ. Στον αγώνα με την ΑΕΚ, μάλιστα, για το Κύπελλο, παραλίγο να σημειώσει κι εκεί γκολ, αλλά το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθειά του.

Το μόνο μελανό σημείο στην απόδοση του Γερμανού, είναι το γεγονός πως στο Β' μέρος, «έπεσε». Κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο φυσικά. Αν λοιπόν καταφέρει να βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα, τότε θα μπορέσει να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Ο... Θρύλος πήγε στην Αγγλία (pic)

Ο... Θρύλος πήγε στην Αγγλία (pic)

Τούτη τη φορά ήταν η σειρά του Χριστόφορου να στείλει τη δική του φωτογραφία από την Αγγλία. Γιατί πολύ απλά, παντού υπάρχει ένας ΓΑΥΡΟΣ.

Σε... μπαρ ο Ντε λα Μπέγια (pic)

Σε... μπαρ ο Ντε λα Μπέγια (pic)

Τα 192 παιχνίδια με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ είχε φτάσει ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια και προφανώς αυτός ήταν ο λόγος που το όνομά του βρέθηκε σε ένα... μπαρ.

Μη σταματάς (pic)

Μη σταματάς (pic)

Οι ΓΑΥΡΟΙ συνεχίζουν να στέλνουν σωρηδόν φωτογραφίες τραβηγμένες μέσα από τον Ναό και σειρά πήρε ακόμα ένας.