Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γίνεται πατέρας ο Ούρος!

Γίνεται πατέρας ο Ούρος!
Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017 - 20:09

Τι κι αν είναι μόλις 23 ετών, ο Ούρος Τζούρτζεβιτς είναι ένας πολύ συγκροτημένος χαρακτήρας, που ξέρει τι θέλει και που έχει επιλέξει να ζει ήρεμα, προσηλωμένος στο ποδόσφαιρο και την οικογένειά του. Μόλις τον Ιούλιο ο νέος σέντερ φορ του Ολυμπιακού παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Μιλιάνα, με την οποία είναι ζευγάρι από... παιδιά. Ωστόσο, άλλο είναι το γεγονός που έχει κάνει τον Τζούρτζεβιτς να... πετάει στα ουράνια και να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του. Και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι η γυναίκα του είναι έγκυος και σε λίγες εβδομάδες θα φέρει στη ζωή το πρώτο τους παιδί. Ο 23χρονος φορ, μάλιστα, θα φέρει άμεσα στην Ελλάδα τη σύζυγό του, καθώς θέλει να την έχει κοντά του ειδικά αυτό το διάστημα, ενώ μιλώντας σε ανθρώπους του Ολυμπιακού δεν έκρυψε πως η ψυχολογία του βρίσκεται στα... ουράνια, λόγω του συνδυασμού εγκυμοσύνης και μεταγραφής (στον Πειραιά)!

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 03/09/2017)

Διαβάστε επίσης

Εκανε τα ψώνια του ο Φορτούνης (pic)

Εκανε τα ψώνια του ο Φορτούνης (pic)

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Θρύλου πόζαρε κρατώντας στα χέρια του μια γεμάτη τσάντα και ανάρτησε στα social media τη χαρακτηριστική φωτογραφία.

«Καλή αρχή της σεζόν» (pic)

«Καλή αρχή της σεζόν» (pic)

Ο Μάρκο Μάριν ανάρτησε το δικό του μήνυμα στα social media, κάνοντας λόγο για την καλή εκκίνηση του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα.