Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαίνει και φτιάχνει γκολ ο Βρουσάι

Μπαίνει και φτιάχνει γκολ ο Βρουσάι
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 - 20:47

Είναι από τα παιδιά της Ακαδημίας που τον συνοδεύουν πολύ καλά σχόλια. Ο Μάριος Βρουσάι περί ου ο λόγος πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που παίζει φέτος με το πρώτο του να είναι για τον ίδιο θεσμό. Ήταν το εκτός έδρας ματς με τον Αχαρναϊκό όταν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Βρουσάι που θεωρείται ένα σπουδαίο ταλέντο και το περασμένο καλοκαίρι είχε βρεθεί και στη προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά έχει καταφέρει σε αυτά τα δύο παιχνίδια να φτιάξει δύο γκολ. Στην αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό με ωραία προσωπική ενέργεια είχε δημιουργήσει το τέρμα που πέτυχε ο Εμενίκε, ενώ κόντρα στον Πλατανιά κυνήγησε τη φάση και έδωσε έτοιμο γκολ στον Τζούρτζεβιτς.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τα δύο γκολ που έχει φτιάξει ο Μάριο Βρουσάι στα ισάριθμα ματς Κυπέλλου που έχει παίξει…

Διαβάστε επίσης

Μετάνιωσαν οι Ρουμάνοι για Πάντελιτς

Μετάνιωσαν οι Ρουμάνοι για Πάντελιτς

Με αφορμή την μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα του Γέρι Μίνα, που είχε δοκιμαστεί στην Βασλούι, στο Βουκουρέστι θυμήθηκαν την ιστορία με τον πρώην του Ολυμπιακού.

Χρόνια πολλά Χίπε (pic)

Χρόνια πολλά Χίπε (pic)

Η παίκτρια του Ολυμπιακού έχει σήμερα τα γενέθλιά της με τους ανθρώπους της ομάδας να της εύχονται χρόνια πολλά με ακόμη περισσότερες ατομικές και συλλογικές επιτυχίες.