Ντουντούκα
Αράο και Μεριά στο δρόμο για τον Πειραιά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κύριος ο Ισπανός!

Κύριος ο Ισπανός!
Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018 - 10:03

Μπορεί να μην πέτυχε στη θητεία του στον Ολυμπιακό ο Όσκαρ Γκαρθία. Αλλά είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου με εξαιρετική νοοτροπία και συμπεριφορά. Το απέδειξε και την τελευταία ημέρα που πέρασε την πόρτα του αθλητικού κέντρου στο Ρέντη.

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου, ο Ισπανός τεχνικός αποχαιρέτησε όλα τα άτομα με τα οποία είχε επαφή και συνεργασία το διάστημα που ήταν στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων». Όλους ανεξαιρέτως.

Αποδεικνύοντας πώς έχει εξαιρετική συμπεριφορά και αναγνωρίζει πώς σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός όλοι έχουν το ρόλο τους και ότι αποτελούν μικρά «γρανάζια» από αυτό τον οργανισμό, με τον καθένα να προσφέρει από το πόστο του.

Ο 45χρονος τεχνικός τον αναγνώρισε αυτό και θεώρησε πρέπον να τους χαιρετήσει όλους την τελευταία ημέρα που βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρολεύκων».

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά Μαρίνα

Χρόνια πολλά Μαρίνα

Η μεταφράστρια του Ολυμπιακού, εκείνη που έχει πανηγυρίσει αμέτρητες κούπες, όσες οι αντίπαλοι του Θρύλου δεν φαντάζονται, έχει σήμερα (03/04) τα γενέθλιά της και εμείς τις ευχόμαστε χρόνια πολλά.