Ντουντούκα
Ο Ολυμπιακός έγραψε μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Γι αυτό έφυγε ο Βασιλακόπουλος από την Κρήτη! (Pics)

Γι αυτό έφυγε ο Βασιλακόπουλος από την Κρήτη! (Pics)
Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 - 17:50

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πέρασε τις τελευταίες ημέρες στη Χερσόνησο του Ηράκλειου Κρήτης. Στο μέρος όπου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων υπό την διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας. «Αυτό έλειπε…» θα υποστηρίξει κανείς, να απουσίαζε από εκεί ο πρόεδρος. Το «κεφάλι», ο άρχων της διοργάνωσης.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, αφού απεύθυνε χαιρετισμό στο σεμινάριο των ΞΕΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ της Fiba οι οποίοι και σφύριξαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, παρακολούθησε τις αναμετρήσεις ΑΕΚ-Προμηθέας Πατρών, Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Ηράκλειο-Προμηθέας (σχετικές φωτογραφίες).

Το Σάββατο (15/4) όμως γνωρίζοντας βέβαια πως ο «τελικός» της Κυριακής μεταξύ Ολυμπιακού και Προμηθέα (και οι δύο ήταν αήττητοι με 4/4) θα έκρινε τον πρωταθλητή Ελλάδας, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έφυγε από το Ηράκλειο. Γιατί να κάτσει να παρακολουθήσει το Ολυμπιακός-Προμηθέας. Τι ήταν; Ματς… τίτλου;

Αποχώρησε, ίσως μην μπορώντας να αντέξει το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα σήκωνε το τρόπαιο. Ίσως μην μπορώντας να αντέξει το γεγονός ο Ολυμπιακός να σηκώνει το τρόπαιο της δικής του διοργάνωσης με ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.

Γιατί είναι (κουτο)πονηρός ο πρόεδρος. Σου λέει…

«Δεν γίνεται να είμαι εγώ, ο Άρχων, το Κεφάλι, η Μάνα του Λόχου, ο θεός του Μπάσκετ, στον τελικό και την απονομή να την κάνει ο Γολέμης ή ο Τσαγκρώνης… Άσε μην μας πιάσει και καμιά κάμερα γιατί θα πρέπει να χειροκροτήσω και τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση. Φεύγω και θα πούμε πως πήγα ταξίδι στις Βρυξέλλες σε σεμινάριο της Fiba. Πρώτη φορά θα είναι»;

Φανταστικός ο μονόλογος του προέδρου, αλλά πείτε την αλήθεια, πιστευτός έτσι; Δεν απέχει από την πραγματικότητα.

Για την αγαπημένη ομάδα όμως πρόεδρε και απονομή και χαμόγελο και όλα…

Διαβάστε επίσης

Θρύλος και στη Μόσχα (pic)

Θρύλος και στη Μόσχα (pic)

Δείτε τη φωτογραφία του φίλου του Ολυμπιακού στην Ρωσία, την οποία ανάρτησε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στα social media της ομάδας.