Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θυμήθηκε τη ματσάρα στον τελικό Κυπέλλου ο Ντάρμπισιρ (pic)

Θυμήθηκε τη ματσάρα στον τελικό Κυπέλλου ο Ντάρμπισιρ (pic)
Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 - 10:03

Στις 02/05 του 2009 ο Ολυμπιακός επικράτησε με 15-14 της ΑΕΚ στα πέναλτι στον καλύτερο τελικό Κυπέλλου όλων των εποχών σηκώνοντας την κούπα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Ματ Ντάρμπισιρ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, το ένα μάλιστα στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας του αγώνα στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Ο Άγγλος πρώην επιθετικός του Θρύλου δεν ξέχασε αυτό το παιχνίδι, αναρτώντας μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το μάτριξ του γηπέδου με το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Μάλιστα, έγραψε πάνω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία: «Σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια. Ένα από τα καλύτερα ματς όπου έχω συμμετάσχει».

Φυσικά, ακολούθησαν αρκετά σχόλια από τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν ξεχνούν επίσης τον Άγγλο για τη χαρά που τους πρόσφερε.

Δείτε την ανάρτησή του:

9 years ago today . one of the best games I’ve been involved in . #gate7 #olympiacosfc #aek #4-4 #cupfinal #winners @olympiacosfc @aekfc_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη matthew2727 (@mattderbyshire27) στις

Διαβάστε επίσης

Στην… εξέδρα ο Βλάχος

Στην… εξέδρα ο Βλάχος

Ο προπονητής του Θρύλου παρακολούθησε το ματς των Γυναικών με την Εθνική Κίνας για το Challenge Cup.

Στη Λευκάδα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ

Στη Λευκάδα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μονακό θα μιλήσει στο σεμινάριο προπονητικής του Οδυσσέα Νυδρίου. Το παρών θα δώσει και ο Τάκης Λεμονής