Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Συμεωνίδης, τα Coffee Island και η ανεξέλεγκτη ΚΕΔ

Ο Συμεωνίδης, τα Coffee Island και η ανεξέλεγκτη ΚΕΔ
Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 - 20:23

Ο διεθνής διαιτητής Σπύρος Γκόντας, ο οποίος ούτε αυτός ούτε οι άλλοι τρεις που σφυρίζουν στην Ευρωλίγκα (Κορομηλάς, Φούφης και Παπαπέτρου) ορίστηκαν στους ημιτελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος ανήρτησε ένα αινιγματικό ποστ που φαίνεται να έχει εξήγηση.

Δίχως να είμαστε σίγουροι, εικάζουμε πως ο Γκόντας αναφέρετε στη σχέση που έχει ο γιος του Στέλιου Συμεωνίδη, του άτυπου υπεύθυνου της ΚΕΔ με τα Coffee Island και τον Προμηθέα Πατρών.

Εξηγούμαστε και τονίζουμε ξανά πως εικάζουμε ότι αναφέρετε σε αυτό.

Ο γιος του Στέλιου Συμεωνίδη λοιπόν είναι διαιτητής. Έχουν και το ίδιο όνομα. Στέλιος κι αυτός. Ο μικρός Συμεωνίδης λοιπόν έχει κατάστημα Coffee Island στη Θεσσαλονίκη. Θα πει κανείς και καλά κάνει και συμφωνούμε μέχρο εδώ.

Το θέμα είναι πως τα Coffee Island ανήκουν στον ιδιοκτήτη του Προμηθέα Πάτρας Βαγγέλη Λιόλιου οπότε όπως και να το κάνεις υπάρχει μία σχέση.

Ο μεγάλος Συμεωνίδης λοιπόν αντί να προστατέψει τον γιο του για να μην υπάρχουν «σκιές» και υπόνοιες έβαλε τον γιο του να σφυρίξει τον Προμηθέα Πάτρας στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό αλλά και στο παιχνίδι με την Κύμη απ’ όπου είναι και η φωτογραφία του κειμένου.

Δεν θα σταθούμε καν αν κράτησε τα προσχήματα και ήταν σωστός στις αποφάσεις του. Η ΚΕΔ και δη ο πατέρας του θα έπρεπε να το έχουν αποφύγει και όχι να τον ορίζουν ξανά και ξανά στους αγώνες του Προμηθέα. Αντ’ αυτού συνεχίζουν να κάνουν ότι θέλουν και να πράττουν ανεξέλεγκτα.

Και μην πει «δεν υπήρχαν διαιτητές». Γιατί τους διεθνείς έξω τους άφησαν…

Διαβάστε επίσης

Ώρα να μας αδειάσετε τη γωνιά…

Ώρα να μας αδειάσετε τη γωνιά…

Κύριε Βασιλειάδη ως πότε θα συνεχιστεί αυτή η ανεξέλεγκτη κατάσταση με την ΚΕΔ/ΕΟΚ; Θέση θα πάρετε; Ή θα παραμείνετε απλοί παρατηρητές στα του… «Φάρου»;

Θρύλος παντού (pic)

Θρύλος παντού (pic)

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ένα φίλο της ομάδας να ποζάρει με το κασκόλ των «ερυθρόλευκων» στον Καναδά.

Παντού είναι Θρύλος (pic)

Παντού είναι Θρύλος (pic)

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ένα φίλο της ομάδας να ποζάρει με το κασκόλ των «ερυθρόλευκων» στο Ντουμπάι.