Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ώρα να μας αδειάσετε τη γωνιά…

Ώρα να μας αδειάσετε τη γωνιά…
Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 - 21:50

Από την ΚΕΔ της ΕΟΚ και του Γιώργου Βασιλακόπουλου πιστεύαμε πως τα έχουμε δει όλα αλλά κάθε φορά μας εκπλήσουν. Οι «κύριοι» αυτοί υπό την ασπίδα του προέδρου της ΕΟΚ κάνουν ότι γουστάρουν, δεν δίνουν σε κανέναν λογαριασμό, δεν ελέγχονται από καθέναν και φυσικά κάθε φορά έχουμε να κάνουμε με ένα καινούριο σκάνδαλο.

Εξαφανίζουν διαιτητές, δεν υπακούνε στις αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου για τους διεθνείς και πλέον φτάσαμε στο σημείο ο πατέρας να αξιολογεί τον… γιο (αν είναι ποτέ δυνατόν) αλλά και να ορίζονται διαιτητές να σφυρίζουν ομάδες με τον ιδιοκτήτη των οποίων έχουν επαγγελματική σχέση.

Και ο κόσμος του μπάσκετ σε όλα αυτά μένει απαθής και τα βλέπει φυσιολογικά. Και καλά η ΕΟΚ και ο Βασιλακόπουλος σιγοντάρουν αυτή την κατάσταση. Η πολιτεία τι κάνει;

Ο κ. Βασιλειάδης θα τα ελέγξει όλα αυτά; Θα πάρει θέση; Θα παρέμβει για τα του… «Φάρου» όπως με θράσος μας είχε πει ο Κοντονής; Θα τους ξηλώσετε;

Διαβάστε επίσης

Μαγεία… από τον Τζιοβάνι (vid)

Μαγεία… από τον Τζιοβάνι (vid)

Ο τεράστιος Τζιοβάνι ακόμη και σήμερα κάθε φορά που ακουμπάει την μπάλα θυμίζει σε όλους τις χαρές που μας πρόσφερε φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα.

Θρύλος παντού (pic)

Θρύλος παντού (pic)

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ένα φίλο της ομάδας να ποζάρει με το κασκόλ των «ερυθρόλευκων» στον Καναδά.