Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαγεία… από τον Τζιοβάνι (vid)

Μαγεία… από τον Τζιοβάνι (vid)
Σάββατο, 26 Μαΐου 2018 - 13:37

Δεν ξεχνιέται η τέχνη του ποδοσφαίρου, ειδικά αν ονομάζεσαι Τζιοβάνι. Ο «μάγος» ακόμη και σήμερα κάθε φορά που ακουμπάει την μπάλα χαρίζει απίστευτες στιγμές και θυμίζει σε όλους μας τις χαρές που πρόσφερε φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Τζιοβάνι διατηρείται σε απίστευτη φόρμα και σε κάθε ευκαιρία αγωνίζεται σε φιλικούς αγώνες ή παίζει ποδοβόλεϊ με τους φίλους του.

Ο Βραζιλιάνος ανέβασε ένα βίντεο με ένα τέρμα που σημείωσε σε έναν τέτοιο αγώνα σε παραλία της χώρας του, θυμίζοντας σε όλους μερικές στιγμές μαγείας με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Μάλιστα, οι ΓΑΥΡΟΙ σε κάθε του ποστάρισμα τον αποθεώνουν στα σχόλια, μη μπορώντας φυσικά να ξεχάσουν τα όσα πρόσφερε στον Ολυμπιακό.

Δείτε την ανάρτησή του:

Pra baixo!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giovanni Oliveira (@g10vanni) στις

Διαβάστε επίσης

Συμπαίκτες Κριστιάν και Εστέμπαν (pics)

Συμπαίκτες Κριστιάν και Εστέμπαν (pics)

Στο Κίεβο, στο ματς των παλαίμαχων της Ρεάλ με τους αντίστοιχους της Λίβερπουλ, ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης του Ολυμπιακού με τον πρώην «ερυθρόλευκο» μέσο.

Ολυμπιακός παντού! (pic)

Ολυμπιακός παντού! (pic)

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανάρτησε στα social media της ομάδας μία φωτογραφία ενός φίλου του Θρύλου με τη σημαία του Ολυμπιακού στην Καραϊβική.

Ώρα να μας αδειάσετε τη γωνιά…

Ώρα να μας αδειάσετε τη γωνιά…

Κύριε Βασιλειάδη ως πότε θα συνεχιστεί αυτή η ανεξέλεγκτη κατάσταση με την ΚΕΔ/ΕΟΚ; Θέση θα πάρετε; Ή θα παραμείνετε απλοί παρατηρητές στα του… «Φάρου»;