Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός ζήτησε εξαίρεση. Ο Συμεωνίδης;

Ο Ολυμπιακός ζήτησε εξαίρεση. Ο Συμεωνίδης;
Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 - 19:02

Ο Στέλιος Συμεωνίδης, ο επικεφαλής της ΚΕΔ, ποντάρει στο «σε τρεις μέρες όλα στην Ελλάδα ξεχνιούνται» μόνο που τα σκάνδαλα είναι απανωτά και τι… να πρωτοξεχάσεις από τα «έργα και ημέρες» της ΚΕΔ. Όλη η Ελλάδα έχει πληροφορηθεί (εκτός από την… ΕΟΚ) το ότι ο Στέλιος Συμεωνίδης ορίζει τον γιο του Στυλιανό Συμεωνίδη να σφυρίζει παιχνίδια του Προμηθέα Πάτρας, από τη στιγμή που συνδέεται επαγγελματικά με τον ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Λιόλιο.

Αντί να τον προστατέψει, αντί ο ίδιος ο διεθνής ρέφερι να ζητήσει εξαίρεση για να μην υπάρχουν «σκιές» και ηθικό θέμα πάνε να κάνουν και το άσπρο μαύρο και να συνδέσουν μάλιστα και ανόμοιες καταστάσεις.

Γιατί βγήκαν οι «υπερασπιστές» για να μας πουν πάλι για τον Καρακατσούνη και τον αδερφό του ο οποίος είναι προπονητής στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Διαβάστε το καλά λοιπόν για να γίνει ξεκάθαρο…

Ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει εξαίρεση από τα παιχνίδια του για να μην υπάρχουν σκιές. Από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει εξαίρεση στην ΚΕΔ. Η Επιτροπή κάθεται και τον ορίζει.

Από κει και πέρα, πως συνδέουμε και συγκρίνουμε και τα δύο γεγονότα. Στην περίπτωση του διαιτητή Συμεωνίδη μιλάμε για τον άμεσα εμπλεκόμενο. Γιατί αυτός είναι ο ιδιοκτήτης των καφέ. Στο δικό του όνομα είναι. Δεν είναι για παράδειγμα στον αδερφό οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο μπάσκετ. Μιλάμε για τον άμεσα εμπλεκόμενο.

Μην συγκρίνουμε λοιπόν τις καταστάσεις και το ξαναλέμε… Ο Ολυμπιακός πρώτος ζήτησε εξαίρεση. Το ίδιο θα έπρεπε να είχε κάνει και ο πατέρας Συμεωνίδης για να προστατέψει τον γιο του και όχι να αφήνει να δημιουργούνται «σκιές» και να υπάρχει ηθικό θέμα.

Όπως «φάουλ» είναι η ΚΕΔ και στην περίπτωση του Μαγκλογιάννη ο οποίος είναι κουμπάρος με τον Παπαθεοδώρου αλλά σφυρίζει παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Όλα είναι λοιπόν καλώς καμώμενα στην ΚΕΔ;

Διαβάστε επίσης

Η FIBA είναι ενήμερη για Συμεωνίδη;

Η FIBA είναι ενήμερη για Συμεωνίδη;

Αναμένουμε την θέση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας από τη στιγμή που ο Στέλιος Συμεωνίδης είναι διεθνής διαιτητής… Ενημερώθηκε για το σκάνδαλο;

«Κόκκινη» και η Νέα Υόρκη! (pic)

«Κόκκινη» και η Νέα Υόρκη! (pic)

«Ερυθρόλευκο» χρώμα έχει και η Αμερική, με έναν φίλο του Ολυμπιακού να φωτογραφίζεται με το κασκόλ της ομάδας στη Νέα Υόρκη.

Τα social media της ΠΑΕ Ολυμπιακός (pic)

Τα social media της ΠΑΕ Ολυμπιακός (pic)

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανάρτησε μία φωτογραφία ενημερώνοντας τους φίλους της ομάδας για το που μπορούν να την ακολουθούν για να μαθαίνουν τα νέα του Θρύλου.