Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα είναι «καθαρά», υπάρχουν και έγγραφα, έτσι δεν είναι;

Όλα είναι «καθαρά», υπάρχουν και έγγραφα, έτσι δεν είναι;
Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018 - 18:18

Δεκαοχτώ χρόνια στην ίδια καρέκλα και μάλιστα… αμισθί για το «λειτούργημα» και την «προσφορά» στο μπάσκετ. Και αναρωτιέται ο κόσμος, «μα καλά τότε πως ζουν;». Ο Στέλιος Συμεωνίδης όμως καλοί μας φίλοι, «προσφέρει» ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στο ελληνικό μπάσκετ. Μετά τις αποφάσεις του στα παρκέ, «προσφέρει» ο άνθρωπος επί 18 χρόνια από την καρέκλα της ΚΕΔ πάντα για το… καλό του ελληνικού μπάσκετ. Τον τρόπο του για να τα βγάλει πέρα τον έχει.

Έχει στην ιδιοκτησία του όπως λένε στην πιάτσα κάποια πάρκινγκ στη Θεσσαλονίκη. Οι κακές γλώσσες βέβαια, τις οποίες εμείς δεν πιστεύουμε μήτε ακούμε, λένε πως ξεκίνησε από απλός… παρκαδόρος. Αλλά ζηλεύουν και φθονούν όταν βλέπουν έναν άνθρωπο να προοδεύει, αν εξελίσσεται και να μεγαλουργεί.

Και μην πει κανείς ότι δεν έχει ελεγχθεί το πόθεν έσχες. Δεν έχει ελεγχθεί το πώς έφτασε να έχει στην ιδιοκτησία του πάρκινγκ και αν το δικαιολογούν τα οικονομικά του δεδομένα. Υπάρχει Πολιτεία και Κυβέρνηση που αγαπάνε την διαφάνεια και μοχθούν γι αυτήν, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει καμία σκιά και υπόνοια για κάτι τέτοιο.

Ούτε να ακούσουμε λέξη να εμφανιστούν στη δημοσιότητα τα επίσημα έγγραφα της αγοροπωλησίας των δύο καφέ Coffee Island στα οποία ιδιοκτήτης είναι ο γιος του, ο διεθνής διαιτητής Στυλιανός Συμεωνίδης στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά και έχουν αγοραστεί. Τι του τα χαρίσανε του ανθρώπου; Ελάτε τώρα… Μην ακούμε κακοήθειες. Μακριά από εμάς τέτοια πράγματα.

Όλα είναι ελεγμένα και νομότυπα. Και το πόθεν έσχες, και τα πάρκινγκ και τα καφέ και όλα! Άντε μην πάρουν ανάποδες και βγάλουν όλα τα επίσημα έγγραφα στη φόρα για να το βουλώσουν μια και καλή οι κακοήθεις και κακεντρεχείς.

Διαβάστε επίσης

«Κόκκινη» και η Νέα Υόρκη! (pic)

«Κόκκινη» και η Νέα Υόρκη! (pic)

«Ερυθρόλευκο» χρώμα έχει και η Αμερική, με έναν φίλο του Ολυμπιακού να φωτογραφίζεται με το κασκόλ της ομάδας στη Νέα Υόρκη.