Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο σκάνδαλο προ των πυλών στην ήδη παράνομη ΚΕΔ!

Νέο σκάνδαλο προ των πυλών στην ήδη παράνομη ΚΕΔ!
Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018 - 18:47

Κάποια σενάρια και μία πρόσκαιρη φημολογία έκαναν λόγο για ενδεχόμενη παραίτηση του Στέλιου Συμεωνίδη μετά το ηθικό σκάνδαλο, να ορίζει και να αξιολογεί τον γιο του σε παιχνίδια ομάδας με τον πρόεδρο της οποίας τον συνδέει μια επαγγελματική σχέση.

Στην ΕΟΚ, δεν ξέρουν τίποτα, δεν έχουν ενημερωθεί για το… παραμικρό, τρεις ημέρες τώρα, τη στιγμή που το όλο θέμα έχει φτάσει στην Ελβετία και στα γραφεία της Fiba όπου αναμένεται η θέση και η δράση της, και άπαντες οι εμπλεκόμενοι εδώ στην Ελλάδα απλά περιμένουν το όλο θέμα να… ξεχαστεί.

Ακόμα όμως και να παραιτηθεί ο Στέλιος Συμεωνίδης (κάτι που δεν πιστεύουμε), ο οποίος λέγεται πως ήδη έχει μιλήσει με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για το πώς θα χειριστούν το όλο θέμα, οδεύουμε σε ακόμα ένα σκάνδαλο στην ΚΕΔ/ΕΟΚ. Γιατί η σύνθεση της ΚΕΔ είναι ούτως ή άλλως παράνομη και πάει να… καταστρατηγηθεί κάθε έννοια κανονισμού στη συνέχεια.

Ήδη, μετά την παραίτηση του Κώστα Μουζάκη, έχει μείνει με 4 μέλη η ΚΕΔ. Ο Μουζάκης δεν έχει αντικατασταθεί έχοντας περάσει τόσος καιρός. Αν παραιτηθεί και ο Συμεωνίδης ως οφείλει και επιβάλλεται αν έχει ίχνος ευθιξίας, η ΚΕΔ θα μείνει 3μελής (Κορομηλάς, Ταβουλαρέας, Παπαδόπουλος).

Ο καταστατικό είναι σαφές: Η ΚΕΔ πρέπει να αποτελείται από πέντε, εφτά, εννιά, έντεκα μέλη. Αυτή τη στιγμή είναι 4 τα μέλη της (ήδη παράνομη) και οδεύει για 3… Και δεν μιλάει άνθρωπος, δεν κουνιέται φύλλο. Φανταστείτε να γίνονταν όλα αυτά στο ποδόσφαιρο…

Διαβάστε επίσης