Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε για πάρτη σου!

Θρύλε για πάρτη σου!
Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018 - 13:10
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΝΟΒΑ

Η τρέλα των ΓΑΥΡΩΝ για τον Ολυμπιακό δεν έχει προηγούμενο. Δεν υπάρχει, βρε αδερφέ, κάτι αντίστοιχο στον πλανήτη. Όλες οι ομάδες έχουν φανατικούς οπαδούς, αλλά αυτή η ξεχωριστή σχέση που έχουν εκείνοι του Θρύλου με την αγαπημένη τους ομάδα, δεν συγκρίνεται. Θα σας περιγράψω μια ιστορία για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ.

Φεύγοντας από την πισίνα Sciorba μετά τα ματς της Παρασκευής χρησιμοποίησε τη συγκοινωνία, το λεωφορείο, για να κατέβω στο κέντρο από το κολυμβητήριο που είναι σε ένα προάστιο, στο βόρειο τμήμα της Γένοβας.

Γεμάτο το λεωφορείο από Ιταλούς και όχι μόνο. Κάποια στιγμή άκουσα ελληνικές φωνές. Πώς τα έφερε έτσι η κατάσταση και πιάσαμε την κουβέντα. Οι μάγκες επέστρεφαν από την πισίνα, χαρούμενοι, γιατί ο Θρύλος είχε περάσει στον τελικό. Κι αυτά που μου είπαν, δείχνουν πολλά.

Μια παρέα, 5 καλοί φίλοι, ήρθαν στην Γένοβα από την Ελβετία. Την Παρασκευή. Μεγάλη ταλαιπωρία. Ο Γιώργος, ο Άλεξ, ο Κώστας, ο Σίμος και ο γιατρός ο Σταύρος. Υπήρξε πρόβλημα με το αεροπλάνο που θα ταξίδευαν από εκεί για Ιταλία. Και τελικά χρησιμοποίησαν άλλα μέσα και έκαναν 15 ώρες για να αφιχθούν στον προορισμό τους.

Το πιο ωραίο της υπόθεσης. Από πόλο δεν ξέρουν τίποτα. Αλλά είναι ΓΑΥΡΟΙ και μάλιστα άρρωστοι. Τους νοιάζει ένα πράγμα. Να είναι δίπλα στην ομάδα του, να την δουν να παίζει, να παλεύει κι αν είναι εφικτό, να κατακτήσει και το LEN Champions League. Την ταλαιπωρία την άφησαν στην άκρη. Ό,τι κι αν συνέβαινε παράξενο, αυτό το ταξίδι θα το έκαναν, οπωσδήποτε, όπως και έγινε τελικά.

Διαβάστε επίσης

«Δεν σπάμε ποτέ» (pic)

«Δεν σπάμε ποτέ» (pic)

Ο Ρέτσος ανάρτησε μία φωτογραφία από τις κοινές διακοπές του με τους Ανδρούτσο, Μανθάτη και Νικολάου στην Μύκονο.