Ντουντούκα
Θρύλε μπορείς, μπορείς, μπορείς να προκριθείς!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Συγχαρητήρια από την ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη

Συγχαρητήρια από την ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 - 18:07

Το περασμένο Σάββατο το βράδυ, ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην κορυφή του LEN Champions League σε ό,τι αφορά το πόλο Ανδρών. Στον τελικό του Final-8 που έγινε στη Γένοβα, ο Θρύλος νίκησε την Προ Ρέκο και αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης. Μια πολύ μεγάλη επιτυχία όχι μόνο για τους «ερυθρολεύκους», αλλά γενικότερα για το ελληνικό πόλο.

Ο πρωθυπουργός της χώρας που βγάζει ανακοινώσεις για ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, ακόμα να συγχαρεί τον Ολυμπιακό. Ο υφυπουργός Αθλητισμού περιορίστηκε σε ένα σχόλιο στο tweet. Όμως υπήρξε μια τοποθέτηση, έμμεσα, από το ελληνικό κράτος. Από την ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη.

Η οποία με δικό της μήνυμα συνεχάρη τους Πρωταθλητές Ευρώπης και γενικότερα τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο για αυτή την πολύ σημαντική διάκριση. Σχολιάζοντας: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, τον νέο πρωταθλητή Ευρώπης στο πόλο. Η ομάδα του Πειραιά κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ το 2018, κερδίζοντας με τους 9-7 Ιταλούς πρωταθλητές της Προ Ρέκο στον τελικό της Γένοβας».

Διαβάστε επίσης

Δε σταματάει τη δουλειά o Σισέ (pic)

Δε σταματάει τη δουλειά o Σισέ (pic)

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού συνεχίζει να προπονείται και στις καλοκαιρινές του διακοπές, επιλέγοντας αυτή τη φορά να το κάνει μέσω του μποξ.

Θρύλος παντού! (pic)

Θρύλος παντού! (pic)

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός από έναν φίλο της ομάδας από τις ΗΠΑ.