Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μήνυμα στήριξης του Καρίμ στον Μπουαντούζ (pic)

Το μήνυμα στήριξης του Καρίμ στον Μπουαντούζ (pic)
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 - 16:03

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον Εσάν Χατζισαφί και τους συμπαίκτες του με την Εθνική ομάδα του Ιράν μετά τη νίκη τους με 1-0 επί του Μαρόκο.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μετά τον ενθουσιασμό από τη νίκη, θέλησε να στείλει μήνυμα στήριξης προς τον αντίπαλό του Μπουαντούζ, ο οποίος ήταν ο μοιραίος για την Αφρικανική ομάδα.

Ο Μπουαντούζ έστειλε την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της εστίας του και ο Καρίμ με ανάρτησή του έδειξε πως βρίσκεται στο πλευρό του παρά το γεγονός πως βρίσκεται στην απέναντι πλευρά.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Είμαστε όλοι επαγγελματίες παίκτες, παίζοντας για τις χώρες μας. Όλοι είμαστε άνθρωποι. Στη ζωή τα πράγματα μπορούν να κλιμακωθούν προς το καλύτερο, αλλά μερικές φορές συναντάμε εμπόδια που μας φέρνουν κάτω. Αλλά, δεν έχει σημασία, γιατί όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο… Μερικές φορές έχουμε καλές ημέρες, μερικές άλλες η τύχη δεν βρίσκεται στην πλευρά μας».

Διαβάστε επίσης

«Πίσω στη δουλειά» (pic)

«Πίσω στη δουλειά» (pic)

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γιαννιώτη για το ξεκίνημα της σεζόν με τον Ολυμπιακού και τα σχόλια των Κούτρη και Σιώπη.

Στηρίζει Γαλλία ο Ρομαό (pic)

Στηρίζει Γαλλία ο Ρομαό (pic)

Ο μέσος του Ολυμπιακού παρακολουθεί την αναμέτρηση των «τρικολόρ» κόντρα στην Αυστραλία στην πρώτη τους αναμέτρηση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

H selfie νίκης των Καρίμ και Εσάν (pic)

H selfie νίκης των Καρίμ και Εσάν (pic)

Χαρούμενοι οι Ιρανοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού φωτογραφήθηκαν μετά τη νίκη με 1-0 επί του Μαρόκο με την Εθνική ομάδα της χώρας τους.