Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η τεχνολογία στο πλευρό της προετοιμασίας

Η τεχνολογία στο πλευρό της προετοιμασίας
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 - 00:04

Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι παίκτες του Ολυμπιακού πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις. Στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, όπου υπάρχει και το ειδικό μηχάνημα για τα εργομετρικά τεστ. Αλλά σε ό,τι αφορά τους τερματοφύλακες, που έκαναν διαφορετικό πρόγραμμα εξετάσεων, ο Θρύλος είχε τη συνεργασία του «LIFE ERGO».

Το εργομετρικό κέντρο, που είναι επίσης κέντρο αποκατάσταση & εκγύμνασης συνέβαλε για να γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Διότι για τους γκολκίπερ τα εργομετρικά περιλάμβαναν και έλεγχο σε οπτικοακουστικό ερέθισμα για την αξιολόγηση της οπτικής ικανότητας, της περιφερειακής όρασης, της συναρμογής ματιών-χεριών-ποδιών, της αλλαγής συγκέντρωσης για τους τερματοφύλακες.

Οι τρεις τερματοφύλακες του Θρύλου που πέρασαν από τα εργομετρικά ήταν ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης και ο Δημήτρης Σκαφίδας. Με το LIFE ERGO» να κάνει και το σχετικό ποστάρισμα, στη σελίδα του στο Instagram, για τη συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εργομετρικά των «ερυθρόλευκων» γκολκίπερ.

Διαβάστε επίσης

Πού να είχε και καύσωνα!

Πού να είχε και καύσωνα!

Τα... έχασε ο Βράνιες που αποκάλεσε την ΑΕΚ «κορυφαίο σύλλογο της χώρας». Δεν μας είπε, όμως, σε τι!