Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπορούμε να ταράξουμε τα νερά» (vid)

«Μπορούμε να ταράξουμε τα νερά» (vid)
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 - 23:44

Την προσπάθεια του παγκόσμιου running κινήματος «RUN FOR THE OCEANS» στηρίζει ο Λεονάρντο Κούτρης, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στην απειλή της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό.

Με μήνυμα του στα social media, καλεί τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση και να προστατεύσουν τους ωκεανούς που απειλούνται από παράγοντες, όπως η μόλυνση, τα σκουπίδια και η αυξανόμενη κατανάλωση.

«Εσύ το ξέρεις πως όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό; Για κάθε χιλιόμετρο σου μέσα από το group του Runtastic app adidas x Parley Run For the Oceans, η adidas προσφέρει US$ 1 στο Parley Ocean Program parley.tv. A wave that brings change! Γιατί ο καθένας μόνος του και όλοι μας μαζί, μπορούμε να ταράξουμε τα νερά και να κάνουμε τη διαφορά», το μήνυμα του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στο Instagram.

Γ.Κ.

Εσύ το ξέρεις πως όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό; Για κάθε χιλιόμετρο σου μέσα από το group του Runtastic app “adidas x Parley Run For the Oceans”, η @adidas προσφέρει US$ 1 στο Parley Ocean Program @parley.tv. A ‘wave’ that brings change???? Γιατί ο καθένας μόνος του και όλοι μας μαζί, μπορούμε να «ταράξουμε» τα νερά και να κάνουμε τη διαφορά. Μάθε περισσότερα στο adidas.gr/Parley #adidasParley #RunForTheOceans @adidasrunning @adidasgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deus é Fiel ! ????????⚽️???????????????? (@leonardo_koutris) στις

Διαβάστε επίσης