Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομαδική δουλειά

Ομαδική δουλειά
Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 - 19:27

Ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει πώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αφήνει τίποτα στην τύχη είναι η ομαδική δουλειά που γίνεται σε συνεργασία με τους αναλυτές. Οι τελευταίοι βιντεοσκοπούν τις προπονήσεις. Για να μπορέσουν να κάνουν τις αναλύσεις τους μέσα από αυτή τη διαδικασία.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που δουλεύει πολύ όπως και τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ πάνω σε αυτό το κομμάτι. Οι αναλυτές έχουν αρκετή δουλειά στην προετοιμασία.

Θα συγκεντρώνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από τα πόλαρ, αλλά παράλληλα κινηματογραφώντας την προπόνηση και αναλύοντας τα δεδομένα, θα παρέχουν στον Πορτογάλο προπονητή όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ο ίδιος για την ατομική απόδοση των παικτών, ώστε να ξέρει πού θα πρέπει να δουλέψει ξεχωριστά ο καθένας τους.

Διαβάστε επίσης

Στη Μόσχα ο Καρεμπέ

Στη Μόσχα ο Καρεμπέ

Ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού παρακολούθησε από κοντά το ματς της Γαλλίας με την Δανία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο... «ντοπέ» Λάσμε, πίσω στον ΠΑΟ (pics)

Ο... «ντοπέ» Λάσμε, πίσω στον ΠΑΟ (pics)

Ο ίδιος ο Παναθηναϊκός τον είχε βγάλει… σέντρα- Άφηναν υπόνοιες πως δεν είχε διάστρεμμα το 2012 αλλά γι άλλον λόγο ήταν εκτός- Ο όρος στο συμβόλαιο που αρνήθηκε το ‘15.