Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Molten επίσημος προμηθευτής της μπάλας του Γιουρόπα Λιγκ

Η Molten επίσημος προμηθευτής της μπάλας του Γιουρόπα Λιγκ
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 - 17:35

Νέος προμηθευτής για τις μπάλες του Γιουρόπα Λιγκ. Η Molten ήρθε σε συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και μάλιστα αυτό θα γίνει από την φάση των ομίλων.

Η επίσημη μπάλα του ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ 2018-19, αποτελεί την εξέλιξη της ποδοσφαιρικής μπάλας της Molten, την Vantaggio 5000.

Όπως ενημερώνει η εταιρία, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία θερμικής συγκόλλησης, επιτυγχάνει να διατηρεί στο σχήμα της μπάλας και να ελαχιστοποιεί την απορρόφηση νερού, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να αγωνιστούν σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Παράλληλα, τα μικρά λακκάκια στην επιφάνεια της μπάλας, όπως προέκυψε από τον σχεδιασμό, μειώνουν τον στροβιλισμό γύρω από την μπάλα, ενώ βρίσκεται σε πτήση, βελτιστοποιώντας τον έλεγχό της.

Τέλος, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο εμπορικό σήμα της ΟΥΕΦΑ, «energy wave», η Molten δημιούργησε ένα αποκλειστικό σχέδιο για την επίσημη μπάλα του αγώνα.

Υπενθυμίζεται πως η διοργάνωση ξεκινάει από τη φάση των ομίλων στις 20 Σεπτεμβρίου 2018 και ολοκληρώνεται στις 29 Μαΐου 2019 με τον τελικό, που θα διεξαχθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Διαβάστε επίσης

«Οικογένεια» (vid)

«Οικογένεια» (vid)

Ο Κώστας Καραπαπάς ανάρτησε το βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την έκπληξη στον Πέδρο Μαρτίνς για τα γενέθλιά του, τονίζοντας το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στους «ερυθρόλευκους».