Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαντάρα και στα φιλικά ο Σιδηρόπουλος!

Μαντάρα και στα φιλικά ο Σιδηρόπουλος!
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 - 01:44

Μαντάρα τα έκανε ακόμα και σε φιλικό παιχνίδι ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο... κορυφαίος διαιτητής της ΚΕΔ ακόμα και σε αγώνα προετοιμασίας έδειξε να μην έχει τον έλεγχο και υπέπεσε σε λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο. Άφησε το σκληρό παιχνίδι, δείχνοντας... ανήμπορος να κάνει κάτι. Σφυρίζοντας το φιλικό της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Ο Έλληνας ρέφερι διαιτήτευσε την αναμέτρηση στο Περιστέρι και μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε και τον, κατά τα άλλα, ήρεμο προπονητή του Ατρομήτου, τον Νταμίρ Κάναντι να χάσει την ψυχραιμία του. Αιτία η φάση του 84' όπου ο διαιτητής από τα Δωδεκάνησα έδειξε πώς δεν το… έχει.

Ο Αυστριακός μπακ του Ατρομήτου Σάκιτς, δέχτηκε μια σκαριά από τον Λούκας Μπογέ της ΑΕΚ, με τον Σιδηρόπουλο να μην δίνει ούτε καν φάουλ. Ο παίκτης των γηπεδούχων αποχώρησε τραυματίας, με σοβαρό πρόβλημα στο πέλμα του δεξιού του ποδιού, όπου χρειάστηκε να κάνει ράμματα!

Μια φάση που εξόργισε τον προπονητή του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι που είχε να λέει για τον… κορυφαίο της ΚΕΔ: «Ήταν ένα πολύ σκληρό φάουλ από τον παίκτη της ΑΕΚ. Πρέπει να προστατεύουμε τους παίκτες, είναι και αυτό μέσα στη δουλειά μας. Χρειάζεται μεγαλύτερος σεβασμός ανάμεσα στους παίκτες και με τον διαιτητή. Αυτός πρέπει να επιβάλλει την πειθαρχία. Δεν είδε το φάουλ ή δεν ήθελε να δώσει το φάουλ, αλλά ήταν εύκολη απόφαση».

Κι αυτός θα είναι ο… εκλεκτός της ΚΕΔ για να σφυρίζει τα ντέρμπι και τη νέα σεζόν, όταν σε φιλικό δεν βλέπει ένα σκληρό μαρκάρισμα που προκαλεί τον τραυματισμό ενός παίκτη! Τι να λέμε τώρα…

Διαβάστε επίσης

Μοιράζει χρήμα αλλά… δεν το ελέγχει!

Μοιράζει χρήμα αλλά… δεν το ελέγχει!

Ο Βασιλειάδης υποσχέθηκε αύξηση στις επιχορηγήσεις (λεφτά του ελληνικού λαού) μόνο που δεν ελέγχει τις Ομοσπονδίες πως τα διαχειρίζονται και πως προκύπτουν τα χρέη εκατομμυρίων…

Παντρεύτηκε ο Λόλης

Παντρεύτηκε ο Λόλης

Ο φυσιοθεραπευτής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού «κρεμάστηκε» το απόγευμα του Σαββάτου (21/07).

Συνομίλησε με όλους (pics)

Συνομίλησε με όλους (pics)

Ο Παναγιώτης Ρέτσος με το τέλος του φιλικού με τη Γκενκ, είχε συνομιλίες με όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.