Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μοιράζει χρήμα αλλά… δεν το ελέγχει!

Μοιράζει χρήμα αλλά… δεν το ελέγχει!
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 - 17:55

«Ανοιχτοχέρης» ο Γιώργος Βασιλειάδης και η Κυβέρνηση και… μπράβο τους (;). Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε πως οι επιχορηγήσεις στις Ομοσπονδίες θα αυξηθούν από 10% μέχρι 15% και στόχος είναι να μείνει για μία τριετία αυτό το ποσοστό. Αν θα αφήσει αυτή η πενιχρή αύξηση ικανοποιημένο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για την ΕΟΚ, σας λέμε με πάση σιγουριά, πως θα βγει πάλι να φωνάζει… Με γραπτές δηλώσεις, από μακριά όπως συνηθίζει. Δεν του φτάνουν γιατί όπως είναι γνωστό το μπάσκετ στην Ελλάδα είναι… μπασκετάρα και όχι μπασκετάκι, όπως συνηθίζει να λέει. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος όμως όπως και να χει, επιχορηγήσεις θέλει. Για να σκορπάνε 2,5 εκατομμύρια σε εκδηλώσεις/διοργανώσεις εσωτερικού/εξωτερικού, για να πληρωθεί καμία… wild card (λέμε τώρα) για να καλυφθεί καμία ασφάλεια καθώς τα 450 χιλιάρικα δεν φτάνουν ούτε για κορδόνια.

Το θέμα είναι η Πολιτεία τι κάνει και όχι ο Βασιλακόπουλος. Αυτός μια χαρά βολεμένος είναι. Ο Βασιλειάδης τάζει επιχορηγήσεις, δηλαδή λεφτά του ελληνικού λαού δίχως να έχει ελέγξει αυτό το δημόσιο χρήμα, των τελευταίων ετών πως έχει διαχειριστεί από τις Ομοσπονδίες και που έχει πάει. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα, υπάρχουν αρκετά έγγραφα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα οποία σε προκαλούν να αναρωτηθείς πως κάτι δεν πάει καλά στην ΕΟΚ. Ουδείς έχει ελέγξει, ουδείς έχει ασχοληθεί. Αλλά ας δώσουμε μία αύξηση γιατί… εκλογές πλησιάζουν. Που πάει όλο αυτό το κρατικό χρήμα και πως διαχειρίζεται κανέναν από την Πολιτεία δεν ενδιαφέρει. Μόνο οι ψήφοι, τίποτε άλλο.

Όταν θα έρθουν όμως οι αποζημιώσεις (και δεν θα είναι μικρές) μέσω δικαστικών αποφάσεων για τους διεθνείς διαιτητές, ο κ. Βασιλειάδης που στρουθοκαμηλίζει, θα βρεθεί υπόλογος κι αυτός. Γιατί όλα αυτά ο Βασιλακόπουλος, ο Τσαγκρώνης και ο Γολέμης θα τα βάλουν από την τσέπη τους; Όχι βέβαια… Ο ελληνικός λαός και πάλι θα πληρώσει… Έτσι δεν είναι κ. Βασιλειάδη που κωφεύετε;

Διαβάστε επίσης