Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γυρίζει στην Ελλάδα ο Τοροσίδης»

«Γυρίζει στην Ελλάδα ο Τοροσίδης»
Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 - 17:14
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Αποτελεί έναν από τους παίκτες που έγραψαν τη δική τους, σημαντική, ιστορία στον Ολυμπιακό αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο μεγάλο λιμάνι έπαιξε μια 6ετία, από τον Ιανουάριο του 2007 που αποκτήθηκε από την Ξάνθη ως τον Ιανουάριο του 2013 όταν και μετεγγράφηκε στη Ρόμα.

Τα έχει ζήσει όλα με τους ερυθρόλευκους ο Βασίλης αφού κατέκτησε τίτλους και με την προηγούμενη διοίκηση ωστόσο ήταν παρών στην κακή και εν τέλει μεταβατική χρονιά (2009/10) που ο Ολυμπιακός τερμάτισε 5ος στα play off. Φυσικά ήταν από τους παίκτες-κολόνες στο ξεκίνημα της νέας εποχής, της εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη.

Προς τι ο πρόλογος; Για να σας μεταφέρουμε μια πληροφορία που αφορά στον διεθνή αμυντικό. Όπως ανέφερε ιταλική «πηγή», ο 33χρονος παίκτης αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα. Σε ποιά ομάδα επιστρέφει, δεν ήταν σε θέση να μας το πει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο «Τόρο» είχε πει ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Ξάνθη, ωστόσο όχι άμεσα. Θέλει να παίξει ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο για 2-3 χρόνια ακόμα αφού πιστεύει ότι είναι σε θέση να το κάνει.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε αν η «πηγή» ήταν ενημερωμένη και θα τον δούμε σύντομα με τη φανέλα κάποιας ελληνικής ομάδας. Μεταγραφική περίοδος εξάλλου είναι, πολλά λέγονται.

Διαβάστε επίσης